Her fredag aften, havde vi film-aften, sammen med Niels og Nina… Vi skulle se Avatar sammen. det var rigtig hyggeligt. Vi havde hørt at Idun nok godt ville kunne tåle at se den, så vi regnede med at børnene skulle se den også. Men det viste sig at det nok ikke var så god en idé. MEN – Så har vi jo købt sådan en projekter fidus fra Harald Nyborg, bare sådan en billig børge til 400 kr eller deromkring. Vi har købt den, for at Idun på sit nye værelse, både kan få tegnet på væggen, men også fx. kan spille playstation eller se film – engang imellem – med sine venner. (da jeg er imod at have tv på værelset!!!).

Så det endte med at farmand lige riggede til i soveværelset. Vi fandt et hvidt tæppe vi hang op som lærred og satte bil-dvd afspilleren til projekteren og stoppede 3 unger i vores seng. Så lå de ellers der og RÅ HYGGEDE i børnebiografen 🙂 Det var såååå hyggeligt. hehe.

Og jeg var faktisk temmelig overrasket over, hvor god kvali billedet var, trods det at det ‘kun’, var sådan en billig fætter fra Harald Nyborg 🙂 Dog er vi ret sikre på at der skal være pænt mørkt, hvis man skal kunne se på den, men det var der så også, så det var fint 🙂

Vi voksne sad så i stuen og så voksen film, så det var også rigtig hyggeligt. Avatar var en god film. Jeg havde INGEN anelse om, hvad den handlede om, så det var meget overraskende…

En fin fredag aften i hverfald…

– over and out –