Så er det at vikingesæsonen er ved at være på trapperne, der er dog et lille stykke tid til endnu, meeeeeeeen, det var den eneste weekend-dag, hvor vi alle sammen kunne være med til at pakke, så det blev igår.

Vi fik ordnet vores grej, gjort bussen ren, sat nye beslag på til gardinerne, lavet sidedøren, så den kan åbne og lukke og alt muligt. – Helt vildt skønt!! 🙂

Så nu kan sæsonen bare komme an, kan den… Hehe… – Og altså helst ledsaget af lignene sommervejr, som blev præsenteret igår.

NU har jeg lige et par kjoler af Iduns der skal syes færdig og min kjole skal ordnes de sidste ting,s om jeg skal have lidt assistance til.

Idag skal vi lige kigge på de sidste ting, til de nye ting på sengen og Iduns seng også kan det også komme i bussen… 🙂

Så alt i alt, må man sige, at det jo har været helt i orden. – og som en ekstra bonus, blev vi præsenteret for Ole – som er manden i Loulous liv 🙂 Eller altså – ham som vi regner med forbliver manden i Loulous liv… Det var helt vildt rart at se ham. Han var rigtig sød og helt vildt med hende – hvilket hun virkelig trænger til. En ordenlig kæreste der VIL hende og har styr på sit eget liv, så han har overskud. Samtidig, så snakkede han nærmest ligeså meget som Tom og han var en rigtig handyman. Det var lidt sjovt, jeg er slet ikke vant til andre mænd, der bare lige laver noget med deres hænder, bare lige sådan – så det var også kanon. I år, kommer han til at være med lidt på sidelinien, men efterfølgende må vi se om han bliver en del af æten 😉 Han har jo i hvertfald en vej ind – i forhold til vores regler… Giftemål, eller indfødsel og det sidste kan han jo ikke, så han må gifte sig med hende, hvis han vil i Æt’en hehe… 😛

Vi får se!!… MEN – han er helt vild med hende og hun er med ham og det er jeg SUPER mega glad for. Det fortjener hun virkelig.

– over and out –