Uhadada… hvor jeg glæder mig til barsel nu!!!… Jeg føler ikke jeg har tid til noget som helst og jeg føler mig lidt som en spæreballon med en alien boende inden i 🙂 Men altså – en dejlig alien!!

Vi er lige kommet hjem fra frederikssund vikingemarked hertil aften. Jeg har været en dygtig gravid viking og ikke knoklet rundt.

Vi har holdt dejlig blót. Hygget og haft det skønt.

Jeg håber jeg får liiiiiiiiiiiidt mere tid til at få blogget bufferen fri for oplevelser… de næste par uger, indtil barsel hehe… 😛

Its the final count down!!! – I morgen starter Eirene på mit arbejde, som jo skal være min vikar (hun tyvstartede lidt i onsdags og torsdags), så jeg ska ‘bare’ fortælle hende hvad hun skal gøre de næste par uger, så jeg ikke behøver at bekymre mig alt for meget om min manglede hjerneaktivitet :-)) Hurra…

og jeg må hellere se at komme i BAD for jeg er liiiiiiiidt ulækker, efter en weekend på viking hehe (vådservietter og håndsprit er min veeen 😉 ) også skal jeg jo op senest kl. 7. :-/Men heldigvis kun lidt endnu – og ja naturligvis skal Frigg holde fest NU, som hun stort set gør hver nat i øjeblikket, så mor får sovet rigtig dejlig eller noget hehe… (kunne hun ikke holde fest om dagen?!…)

Nå, men altså – bare et lille kuk-kuk fra mig, her søndag aften 30+0 (10 uger igen!!!!!! JUBIII) og et billede af en ret så træt Idun-viking-basse 🙂