Efter det Norske bryllup, så kørte vi med Jan Søren og Siv Heidi til hans fars hus, som er Jan Sørens barndomshjem, fra han var 7 år ca…

Det er jo et helt vildt sted at vokse op. Man kan slet ikke forestille sig det, når man er dansker. Det føles ret afsidigt, men på den anden side, ligger der jo en del huse og mange kører til Fx Kristiansand og arbejder. Ligesom vi kører til Roskilde eller Kbh.

Men altså – da vi kom der hjem var de 2 søstre, som Jan Søren har hos sin far, på besøg med deres kærester, eller også var det kun den enes kæreste og den andens ven. Det fandt jeg aldrig helt ud af … MEN – de var sådan nogen mega bil-nørder og den ene kører så Drifting… Ligesom i Tokyo drift… Syyyygt… Husbonni fik så en tur i den der drifting bil. Jeg var døden nær af skræk, fordi de bare lavede de sygeste bil-finter, på de der smalle veje, med et bjerg på den ene side og en stor norsk sø på den anden side… Så er styrt bøjler og sager jo ikke lige en livsforsikring. Men altså – det var mega sjovt, syntes husbonni, selv om det var farligt. Først havde han prøvet at logge mig ud i bilen, men jeg takkede pænt nej, med mavse og alt muligt og seriøst, så var jeg død af skræk, så det var godt jeg ikke gjorde det. Husbonni var også enig med mig i, at jeg var død af skræk, hvis jeg havde taget en tur, så det var godt jeg ikke gjorde det…

lige lidt billeder af bilerne…:

<!– WriteFlash('http://galleri.zafir.dk/#54′); //–>

http://galleri.zafir.dk/#54

Nå, men om mandagen, så tog vi en stille og rolig dag. Da vi over middag besluttede os for at køre på tur, så stoppede vi os alle sammen i bussen og Jan Søren var chauffør. Yay. det var kanon, at få lov til at være TURIST og sidde og fede den og kigge på alle de flotte ting der er at kigge på. Vi kørte en tur til Lindenes fyr, som er Norges sydligste punkt.

Det var super fedt at gå rundt der. Der var et naturligvis et fyr og en masse gange, der var brugt til beskyttelsesrum tror jeg nok, hvor jeg gik rundt sammen med Idun og Frida. Det sjove, var at vi faktisk rendte ind i Jan Sørens far, fordi han var på arbejde dernede.. Han er jo buschauffør (langturs), så han var ude og køre med en masse VIP’er, der var ude og spise frokost ved Lindenes. Så det VRIMLEDE bare med sikkerhedsfolk og politi og sager. Det var meget sjovt at opleve og man følte man lidt var med i et fredeligt afsnit af livvagterne 😉

Så kom Jan Sørens far, at vi lige skulle være opmærksom på at de ville trutte med hornet, så hvis vi ikke ville have blæst ørerne af, så skulle vi nok gå lidt ned. hehe. Idun, Frida og jeg, blev dog næsten oppe på toppen, men de andre gik ned med Stine. Det var sejt, at stå deroppe, når de fyrede hornet af. Det var ikke SÅÅÅ højt, som jeg regnede med, men det lød fedt og gav sådan et bag-klangs-boost bagefter. mm. Svært at forklare, men det var cool 🙂

På vejen hjem gik bussen IGEN død for strøm. PIS OGSÅ – det betød jo så at det VAR generatoren…

suk…

Til aftensmad spiste vi korteletter, kartofler og persillesovs OG så fik vi lige norske kartoffelpandekager (som jeg ikke kan huske, hvad hedder) med smeltet smør, mosede kartofler og stegt bacon… 😀 Haha… De smagte så også kanon med persillesovs 😛

Husbonni og Jan Søren satte så batteriet til ladning.

Tirsdag skulle vi så alle sammen nordpå. Vi skulle hente Loulou, Avi og Jacob i lufthavnen ved Stavanger om aftenen og komme til Karmøy derefter. De andre kørte direkte hjem. Vi tog det stiiiiiiiiiiiiille og roligt op ad… Stoppede og så dit og dat og hyggede os. Men da vi ikke havde så meget strøm, kunne Idun heller ikke se dvd og de ting på vej op.

Pludselig vil bussen IGEN ikke starte… ÅHHH NEJ… :-/ Så vi når at tænke: FÅK, fordi det ville være mørkt, når vi skulle køre fra Stavanger til Karmøy… 🙁 Æv æv pis og fuck shit… Så det endte med at Jan Søren, var en MEGA guttermand, og vi kørte direkte til Karmøy, mens det var lyst og han kørte hele vejen ned til Stavanger og hentede de andre… NØJSER jeg havde dårlig samvittighed 🙁

Vi prøvede at få Skudeneshavn færgen, men den sejlede først sent om aftenen, så det kunne være det samme og vi kørte alligevel resten af vejen op af…

Faktisk endte dagen med at jeg bare var i MEGA dårligt humør, for vi havde jo også glemt vores brobizz… Altså – det var fordi jeg ikke havde fået skiftet dankortet som det bliver trukket på. Så jeg havde ikke husket at det var mega vigtigt… i NORGE med alle deres bom-penge. Så vi skulle betale bompenge på alle mulige tankstationer rundt omkring og nogen steder var det KUN esso, andre steder var det Shell stationerne. Andre steder igen var det kun UDVALGTE Shell stationer… Grrrr… SÅ træls altså!!!…

Og så for at sætte prikken over i’et, kunne vi ikke finde netop den station vi skulle betale på, da vi var kørt over Haugesund broen… Så vi endte med at skulle køre hele vejen til Kopervik, hvor vi så kom forbi en EKSTRA bom… GRRRRRRRRRRRRRR… Så vi endte med at skulle betale 24 kr for at få LOV til at betale 12… TOTALT galimatias. Så trætte mig, med hormoner og temperament, fik lige en ordenlig tudetur, midt på Shell stationen udenfor Kopervik… :-/

MEN vi endte dog alligevel hjemme hos Jan Søren og Siv Heidi og jeg endte lige på hovedet i seng, for jeg var GODTNOK træt…

Næste morgen, var alt jo gået godt og de andre var kommet godt hjem og mit dårlige humør og samvittighed lettede 🙂

Jan Søren kendte til en mekaniker, som vi fik til at kigge på generatoren og HELDIGVIS HURRA OG JUBII; så var det ‘bare’ remmen, der var slap. Den blev spændt og bilen kunne lade igen og vi kom af med omkring 400 norske kroner 😀 SKøøønt…

Så var det indkøbs hejs, legeland til pigerne og Onkel Jacob inden vi skulle ud til øen 🙂 skøøøønt…

Så det var intermezzoferien, 😉 Selve markedet får sit helt eget kapitel, når der lige er lidt mere overskud til en maraton skrivning igen … Bufferen, skal jo tømmes… 😀

– over and out –