Så kom endelig dage, hvor jeg skulle lave min barselskage 🙂 For længe siden, så jeg de der belly-cakes og jeg tænkte bare: SÅDAN en måååå jeg bare lave 🙂 Så nu har jeg lavet min egen belly cake. Den største udfordring idag, var varmen. FÅÅÅÅÅK; det er svært at arbejde med fondant, når der er 200 grader varmt i køkkenet (sådan ca ;))… Efter jeg har stillet den i køleskabet, så har jeg lige taget mig et koldt bad, for jeg var da ca ved at dø!! 🙂

MEN – Jeg syntes den er blevet mega god, trods varme-vanskeligheder. Jeg er i hvertfald mega stolt 🙂

Håber de kan lide den på arbejdet i morgen. Friske jordbær og skildpaddecreme i mavsen og jordbær og flødeboller i babserne (det sidste er et eksperiment. Jeg har læst at det skulle smage godt. Så jeg lavede det kun i babserne, for at det ikke skulle være hele kagen :))

Så her er den: