Nu er vi kommet hjem. Fra ferie. Ferier. 3 ferier efter hinanden. Så nu er vi hjemme. Jeg har barsel og Husbonni er startet på arbejde igen. De har lavet ny vagtplan mens han var på ferie, det vidste vi godt, så vi var meget spændte på om han skulle på arbejde mandag, som vi havde planlagt efter, eller allerede søndag aften. HELDIGVIS, skulle han først starte idag. Det var skønt.

Også fordi vi kom hjem til det STØRSTE Yikes i verden. Fryseren var tøet. ALT var råddent og lugtede af død… Så det første der skulle ordnes var at rydde alt det klamme og ulækre op… Og smide det ud og registrere det hele, så vi kunne få penge fra forsikringen. Så registerere, fotografere, smide ud. FØJ HVOR VAR DET KLAMT… :-/

Men altså – vi fik det ordnet og fik slappet lidt af og hygget bagefter igår aftes… 🙂 Så selvom man lige var mega nede, fordi man regnede med at det skulle tage hele aftenen og vi seriøst var ved at knække os flere gange, under det ulækre arbejde, så gik det heldigvis forholdsvis hurtigt 😀

I morges snakkede jeg med forsikringen. Ingen ko på isen og mega heldigt, i de opdaterede forsikringsvilkår, står der er at der ikke er selvrisiko på dybfrost skader mere 😀 Yay… Så det er ikke så skidt igen. Men det er totaaaaaaaalt underligt, at være med TOM fryser… 🙁 Jeg har aldrig prøvet det, siden jeg flyttede hjemmefra… Men altså – det er heldigvis ikke det værste tidspunkt, for vi får jo kød igen i november, så det er under halv fyldt fryser og jeg har endnu ikke nået at lave alt barselsmaden, så det er heller ikke gået til. Men nu skal vi så til at spise almindeligt kød. Det er lidt æv, når man er vant til bedre. Men vi overlever jo helt sikkert nok!! 😀

Nu er det jo så bygge rede tid. Prøve at få så meget som muligt på plads, inden Frigg kommer ud i verdenen. Håber på lidt hænder der gider at hjælpe til at med at spartle og male inden længe, så vi har en chance for at have soveværelse og Iduns værelse, når hun kommer. Men lad os nu se. 🙂

Så var jeg til gravidsvømning idag. Det var rigtig dejligt, jeg trængte virkelig til det. Det er sku lidt hårdt efterhånden. Jeg kan ikke helt huske, denneher hval-tid, da jeg var gravid med Idun, men heldigvis er jeg jo stadig lækker. Men Jeg fik mærket mavse og Frigg ligger meget lavt i mit bækken, så jeg skal passe på med at lave alt muligt der giver pluk-veer. For det ville være træls, at føde for tidligt eller noget. Jm skyder på at jeg føder ugen op til termin, med hendes nuværende position.

Det er nu bare en vild tid at komme hjem til.

Idun skal starte i skole om en uge…!!!… Der er så mange ting vi skal have styr på, eller ikke SKAL SKAL, men gerne ville have styr på inden bebs kommer… Vi skal vende os til en ny vagtplan på husbonnis arbejde… og puha. Det hele virker lidt meget. Men det er jo at tage én bid af gangen i den rækkefølge det kan bides i… 🙂

Nu vil jeg snart putte også vil jeg blogge om selve turene de kommende dage… 😀

– over and out –