Jeg hentede lige Idun i SFO, her for et kvarters tid siden… Men altså – i ‘Smag på p3’, så var der battle i radioen mellem Rockers By Choice og MC Einer. Hehe… Og undertegnede var jo RBC pige, også i den grad. <3 (også en liiiiille bitte smule Einer, men lang langt inde i skabet…)

Men men. Idun og jeg sidder så i bilen, da værten sidder og fortæller at det var RBC der har vundet. YAY… Så jeg skruer op for radioen og ‘Engel’ ryger ud af højtalerne. Jeg synger/80’er rapper med og Idun syns mor er LIIIIIIDT sjov. Men syntes sangen var rigtig god.

Så fortæller jeg at det var mors ynglingsband da jeg var 11 år gammel og at det var da jeg var ca så gammel som Majse. 🙂

Idun siger så: ‘Har du dem så på CD eller hva?’

Mor: ‘Dengang var det på kassettebånd’

Idun: ‘Skal du så have sat dem over på CD?’ (vi har jo fået de andre ting over på cd…)

Mor: ‘Ja, det kan man godt’

Idun: ‘Altså – havde I også radio så????’

Mor: ‘ORK ja – det kan du tro. Også optagede vi tingene fra radioen’.

Så er det Idun begynder at SKRALDGRINE…

Idun: ‘Ai altså MOAR!!! – Hvad så? Satte I kameraet op foran radioen eller hva? – Det er simpelthen bare den bedste historie du har fortalt – hvor er du sjov moar!!’

Mor begynder at grine og siger, at det jo var på kassettebånd, man optagede fra radioen og at hun måtte jo spørge far, hvis hun ikke troede på mig.

Idun griner bare videre og syntes jeg simpelthen er FOR SKÆG… Totalt old school mor altså… HAHA… 🙂

Men altså RBC, syns hun var cool 🙂

https://youtube.com/watch?v=DRJQIRieAKw%3Ffs%3D1