38+0 – 2 uger til termin 🙂

Nå, men altså – Nu føler jeg så småt, jeg er ved at vende mig til tanken om at skulle være MOAR til 2.

Tingene er ved at falde på plads. vi er kommet et kæmpe ryk med vægge osv oppe på førstesal, så man rent faktisk kan se, at der sker noget i vores liv nu og i vores hus. Iduns værelse er stort set tømt og står i flyttekasser inde i soveværelset… mmm… MEN – det virker ret meget mere overskueligt i hvertfald.

Så har jeg fået farvet bryn og vipper idag. Får farvet hår på tirsdag og overvejer lige at nå en tur til frisøren også, inden… Man skal vel være lækker, når man skal føde? haha…

Så har vi næææææsten fået alt teknikken på plads til at kunne sende fødslen live… mmm. VI mangler én dims, som jeg havde håbet at få med posten fredag eller lørdag. Desværre virker posten ret sløv 🙁 Så den er ikke kommet endnu, men kommer nok i morgen. Så har vi ENDELIG også det på plads 🙂 Det ville bare være så fedt, hvis vi nåede det og det kunne blive en sjov happening 🙂

Jeg har fået min kombi-klapvogn/barnevogn op, som står til at blive gjort ren ude i carporten og inde i stuen 🙂 OG jeg fandt mig en slyngevugge med alle beslag og dimser til 900 kr på dba. (har ovenikøbet fået 500 i tilskud af svigermor og svigerfar :))

OG – tadaaaaaa… efter min PANIK onsdag, så har vi rent faktisk også lige fået en helt masse babytøj hjem i str. ‘baby er lille’, som både er rent og alt muligt. Skøøøønt… 🙂

Og ydermere… Så er jeg ved at kunne mærke på min krop, at den er riiiiiiiiiiiiiiimelig fucking meget GRAVID!!! Og jeg får de der tanker om, man nogensinde bliver NORMAL igen og ikke får ondt og krampe og jeg ved ikke hvad hele tiden. Når jeg ser nogen løbe, tænker jeg bare: tænk at de KAN det ?! Jeg har totalt svært ved at forestille mig at jeg kommer til det igen. Og jeg kan løfte lidt og nusse rundt, uden at være ved at DØ bagefter, eller ligge med totalt krampe i inderlårene… :-S

Så altså – alt i alt, så er jeg nok ved at være klar… Eller altså… hehe… Nogenlunde klar 🙂 Jeg har stadig svært ved at forestille mig, hvordan det rent faktisk ER at være moar til 2 😉 Men det lærer jeg jo tidsnok i hvertfald…

Og nåååeja… Så har jeg også fundet ud af at jeg ikke føder i denneher uge. (først efter 1. september har vi jo aftalt, Frigg og mig), men altså – jeg spåede jo at det skulle blive totalt indien summer eller hvad det hedder med hedebølge i september, når jeg skulle føde og de kloge meteologer siger jo at det bliver HEDEBØLGE sen-sommer fra næste weekend. Så jeg VED at jeg ikke føder i denneher uge hehe… 🙂

Også glææææææææder jeg mig til at kunne spartle lidt, eller male lidt eller grunde lidt… Eller… altså bare føle at jeg også bidrager til et eller andet 🙂 Andet end ‘bare’ at lave nogen sandwicher og sådan… Siddende på en kontorstol ude i køkkenet hehe…

– over and out –