Vi var i biffen, her i eftermiddag. Trængte til at slappe rigtig dejlig af, ovenpå den seneste uges strabadser.

Så var vi inde og se The last Airbender!!… En film som er bygget over, noget tegnefilms-serie-halløj Idun og far ser på Nikelodeon… mmm… Mor havde ligesom ingen ANELSE om, hvad hun gik ind til, men altså, jeg vidste at det som sådan ikke var en børnefilm og det havde vi snakket med Idun om OG at den var på engelsk og man ikke kunne sidde og læse undertekster i biffen… Men hun VILLE helt vildt gerne se den.

Men for det første var filmen faktisk mega god. Jeg syntes den mindede om ‘star wars’, møder den ‘Uendelige historie’, så det virkede fint for mig 🙂 Børnene/de unge mennesker, i filmen spillede ret godt og 3d effekterne, var strategisk godt placeret, så det ikke bare var 3d fordi vi kan… hvor det HELE bare er 3d…

Og det fede var at Idun kunne følge med, fordi hun kender serien, så hun ikke havde store problemer med at den var på engelsk. Det hun faktisk mest ville hviske om, var fordi hun ville fortælle OS hvad der skete i filmen, fordi hun jo vidste det i forvejen hehe… Så det var kanon.

Men jeg må faktisk sige, at jeg bedre kan lide Vig bio end Grand i holbæk. Jeg syntes faktisk Vig er bedre, selvom det er lidt mere en provins bio end Grand… Mmm. Men den gik kun der, så det var der vi snuppede den 🙂

Også mindedes jeg lige da vi var pynt til præmieren på en af ringenes herre filmene, i december måned, det år vi flyttede herop. Brosten er FANMER kolde i vikingesko, i 18. graders frost… :-S Men altså, det var da sjovt alligevel 🙂

– over and out –