Det var jo bare rigtig dejligt. Lucif og Jonas, blev gift igår (eller altså – de havde været på rådhuset torsdag og ordne formalia – men resten af cerimoni tingen og det, var igår.). Det var husbonni, Frigg og jeg der var med. Idun syns det var mega strængt at hun ikke skulle med, men det var jo uden børn, dog skulle Frigg med, fordi hun jo er så lille og det.

Jeg havde syet et lille strutskørt til Frigg, som jeg også laver til Idun i morgen. Der var jo dresscode på. Dress to impress, så det måtte vi hellere. Frigg var fin, far var fin og jeg var fin 🙂 Det var skønt at være i korset og det hele igen. Svigermor har hold i ryggen, hun skulle ellers have haft Idun, fordi Køge jo er på vejen til stevns, men vi måtte jo så lige en tur forbi Rødovre til bedsteLars og bedsteVivi. Men sådan var det. Det gik jo også helt fint. Vi kom derned i sidste øjeblik troede vi, men fandt ud af at det var bare sådan en ‘I kommer bare fra kl. 15 og vielsen er kl. 16’ ting… Pyha, så der var ingen grund til stress 🙂

Vielsen var rigtig fin. Nede på stranden. Gråvejr, men det var fint. Ikke noget regn eller blæst. Det var Ricki, som afholdte cerimonien og da jeg så bunken med papirer, talen var skrevet på, tænkte jeg: Nøøøøj det er nok en meget lang tale. Men det er han så helt vildt god til og det var spændende og helt kanon det der blev sagt. Så blev der sunget nogen sange og alle folk var så fine og Lucif stod der i hendes skønne skønne Miss Vera kreation og kiggede på Jonas og var bare lykkelig. Skøøønt.

Bagefter gik vi tilbage igen, og der blev pakket gaver op og så gik alle gæsterne over i sådan en permanent tipi ting, hvor middagen blev afholdt. Det var meget hyggeligt og anderledes, dog var det lidt trangt, når man skulle ind og ud på sin plads.
Frigg tog det meget pænt, trods støj og klapsalver osv. Hun var bare meget vågen. Ikke gal eller ked af det eller noget, bare meget Wooow, hvad sker der og sov først meget sent. :-/ Hvilket var lidt hårdt og jeg følte mig lidt bundet på et tidspunkt, fordi hun ikke gad sove. Men det er faktisk også forståeligt første gang man er til fest jo.

Til sidst sov hun dog og vi blev et par timer mere og hyggede. Så kørte vi derfra kl. 1 ca. Smed Saga på stationen i Køge og sov hos svigermor og svigerfar.

Jeg sov så omkring kl. kvart over 2, da Frigg ikke syntes at hun skulle lave ballade mere… – Så sov hun fuldstændig BUM til kl 615 og syntes at hun skulle lave ballade igen til kl. 815… Suk… Så sov vi lige en time mere, hvorefter vi blev nødt til at stå op, fordi vi havde en aftale med Ditte og Michael i formiddags. Men altså – det går jo også nogenlunde med 5 timers søvn, kan bare godt mærke nu at jeg er mega bustet… mmmm…

MEN – det var det hele værd, når man sådan får født i god tid til at man kan tage med til bryllup alligevel 🙂

Også må der lige tages note omkring talerne:

Jonas!!! – For fanden mand, du overrasker mig gang på gang. Jeg er enig med din kone i at du er som en bog man vender blade i. Hver gang man ser dig, viser du nye sider, man slet ikke havde set komme. Det er fantastisk 🙂 – Og hvilken tale til din smukke viv. Det kan hun kun falde besvimet om over, af bar kærlighed. Godt talt Jonas 🙂

Michael: – Der er ikke noget bedre end, når store grandvoksne mænd, ærklerer deres fulde kærlighed til hinanden. – Endda næsten med gråd i stemmen. I luuuuve it 😉

Og Bruden selv – Hun er jo selv en helt fantastisk taler, men det vidste jeg jo godt. 🙂

– over and out –