Hvorfor er nogen biler bare ULYKKES BILER?!… Hvorfor er det at man køber en TOYOTA, fordi den bare er 112% i orden?… Piv… jeg SAVNER Golfen. Jeg savner en ukompliceret bil, der bare starter hvergang. Uden alle mulige automatiske højtryksting, der bare dur…

Yaris har længe skuret lidt fra et eller andet. At der måske var noget der skulle justeres eller noget… Men altså – det viste sig så at ende brat i morges, da gearkassen stod af, på vejen hjem fra arbejde for Husbonni… :-/ Han ringede til mig kl. halv syv i morges og siden har det bare været mega stresset og træls. På den ene side, på den anden side, så har vi jo været sammen hele dagen, bortset fra at han så ikke rigtig har fået sovet idag… Suk. han sover dog nu, de der 2½ han kunne nå at sove. Og plus den ene time som han har sovet i bilen… mmmm…

Men altså for at gøre en lang historie lidt kortere… Så fik vi fat i Mbiler (en af de andre fra skolebestyrelsen, som jeg kender, der har en bilhandler og bilværksted, som er billig og man kan stole på…). Så fik husbonni fat i autohjælp der kørte ham dertil. Så kørte jeg i bussen over for at aflevere Idun i skole og kørte til Mbiler for at hente husbonni. Så kørte vi hjem og hentede de ting Darek skulle have også kørte vi til fyn, for at hente det hørtråd vi havde bestilt, som hans bror havde med til Danmark…

Så blev vi ringet op af Morten fra Mbiler, der sagde at det VAR gearkassen og den var stendød og at en brugt, der har kørt det samme som vores, koster skiftet og køreklar igen 18000 kr og en ny koster 30000 af de store stærke grimme spir… ÆV FOR EN ARGH PIS BÆ…

Det er jo ikke fordi vi er mega fattige og falittens rand, men altså – det er fanmer trælse penge at skulle trylle frem, når man ønsker sig klædeskabe og er på barsel… SHITE…

Men altså – vi skal jo nok overleve. Vi får et andet tilbud til i morgen og tager en beslutning udfra det. Men umiddelbart, tror jeg det er svært for andre at matche prisen… Desværre… Ville gerne trylle en super billig ny gearkasse frem. For jeg tør sku ikke at vi skal have en brugt i, hvis vi budgeterer med at bilen skal køre 250.000 km mere end den har gjort nu…

Så altså – nu er vi hjemme. Har fået styr på sagerne – nogenlunde. Fundet ud af, hvordan Husbonni kommer på arbejde i aften og hjem i morgen… Fundet ud af, hvad vi gør på mandag, at han så må flytte til kbh i en uges tid, til vi har 2 biler igen. Det er jo stadig kun mig, der kan og må køre bussen. Og anyways, så er generatoren jo også død på den, så jeg kan ikke køre med den om aftenen, når der skla være lys på alt for længe. Og den skal stå på lader, når vi er hjemme.

Det gode, er så at Mortens mekaniker, tog et kik på den og sagde at han umiddelbart ikke mente at rusten var så slem igen, at vi behøver at køre den til Polen, for at få det lavet 🙂 Så det er da måske en meget fin ting. De giver tilbud på det også må vi tage stilling udfra det. – Med bussen altså…

MEN – ikke græde over gamle biler og spildt mælk… Men bande må man GODT!!!!…

FUCKING LORTESHITE PIS OG FUCK….

Nu vil jeg lave mad med KYLLING fordi Mickey og Merethe kommer og spiser og husbonni sover, til han skal på arbejde… Så kan jeg spise kylling.

Også vil jeg sige ARGH GRRRRRRR OG FUCK igen og

– over and out –