Mmmm… Jeg har været i jordemodergruppe/mødregruppe, altså den terminsgruppe, jeg har været i, sammen med andre, der skulle føde hjemme ca samtidig som mig. Vi mangler pt. en der skal føde her lige om lidt, men ellers har vi alle sammen født. Så er det jo sådan lidt meningen at det skal blive en slags mødregruppe… Vi har 2 gange tilbage. – Med vores jordemødre, bagefter kan det fortsætte… Bare med os 6…

Men nu har jeg været der idag igen. De er som sådan søde nok, de andre, men det hele går op i, hvor øko, man er. Om man nu er vegetar, eller gør tingene 100% på den ‘rigtige’ måde… Åbenbart er jeg så IKKE en der gør tingene på den ‘rigtige’ måde og jeg er altså ikke en der går helt vildt meget op i øko. Jeg kan godt lide økologi og at vi skal passe på vores miljø og alt det der, men vi skal sku heller ikke gå helt amok alle sammen. Og være helt vildt korrekte… mmm…

Nå, men for at det ikke skal være ‘nok’, så føles det sært at sidde der og det føles som om at de andre har så svært ved det hele. Så sover de næsten ikke, de små. Så gør det ondt når de ammer, så er det svært med deres store barn osv osv… Også sidder jeg bare her og føler at det hele er super nemt. FRigg sover mega meget om natten og om dagen og er sød og nem. Skriger en lille smule om aftenen, inden aften putningen, men så er det det…

Det er virkelig sådan, at jeg ikke rigtig føler jeg kan sige noget i den forsamling, fordi jeg ikke er SUPER øko og mit barn er nemt…

Jeg føler virkelig de andre ser skævt på mig og siger: Jaja, – det kan jo nå at ændre sig…! mmm…

Samtidig, så virker det som om at det de bruger deres barsel på, er at gå ture med barnevognen eller gå på café… Det ville da bare være mega kedeligt, hvis hele min hverdag gik med det. Jeg laver alt muuuuuligt herhjemme. Og nyder min familie og at have tid til at lave de ting jeg gerne vil. – enten med sovende Frigg i slyngevuggen eller med vågne Frigg på maven i slynge 😀 Skønt…

Når vi ikke spiser eller hygger herhjemme, eller ude… De er jo stort set ikke ude af deres hjem, bortset fra gåture med deres barnevogne i holbæk… Jeg ville da få pip… Vi har jo både været i biffen og i jylland og alt muligt. Sådan er vores liv jo. Vi er overalt og hjemme. Og Frigg er med, som Idun var med også 😀

Jeg syntes bare ikke det er mega underligt, altså… Men jeg føler mig bare sådan helt udenfor altså. Og på den anden side, så har jeg jo MASSER af venner og veninder, der har børn og bebser, som jeg også kan hygge med… Måske er det bare fordi jeg ikke har brug for en gruppe at være social med mere end det jeg har. Måske er det bare det? mmm…