Det er jo FANTASTISK 🙂 Vi har læææænge gået og skulle finde en møl (og andet skrækkeligt) sikker opbevaringsmetode til teltet. Det fandt vi så ud af, var VACUM. + det har vi har bygget en kæmpe box (vandtæt osv) til at have det nede i… (For de undrende, så er det vikingeteltet 😉 – Der får særbehandling.)

Idag, kom så dagen, hvor vi skulle vacumpakke det. Vi forsøgte os, med nyindkøbte større kraftigere plastiksække. Støvsuger osv. Asede og masede… ARGH… Vi fik et stykke af teltet pakket ordenligt på den måde og var ellers ret opgivende… mmm…

Så var det at jeg kom i tanke om tvshop i gamle dage. Mest fordi Idun havde set en eller anden hakke-snitte-halløj i morges, mens hun spiste morgenmad… Men dengang, kunne man få noget vacum halløj, med et sugehul til støvsugeren, så luften kunne komme UD og ikke ind 😉 SMART!!! – Vi gik igang med at søge på google og div. Gad viiiiide om man kunne få de dersens smarte poser nogen steder?!…

Og HVAD SKER DER MAND?! – Det ender med at man kan få dem – endda rygende billigt – i HARALD NYBORG!!! Kanon 🙂 Afsted med mig. Den størrelse vi skulle bruge var i sæt med 8 stks asorterede størrelser, hvor af den der passede til teltstykkerne, var den største. MEN – tænkte vi, resten kan vi sikkert sagtens få brug for…

Jeg kom hjem med dem og vi forsøgte – og det VIRKER!! YAY. Det er helt perfekt. Så jeg har vacumpakket vikingetøj, stof og alt muligt, der er potentielt møl-mad… JUBIII…

Det er vildt fedt. Det fylder ingenting og poserne kan åbnes og lukkes og suges igen og igen.

SUPER fedt. Jeg går bare og tænker, gad viiiide, hvad jeg ellers kan vacumpakke herhjemme, så vi sparer plads og støv og alt muligt.

– Men altså, det var så min hyldest til vacumposer fra Harald Nyborg, hertil aften. Hvis nogen er nysgerrige, koster et sæt, med særdeles brugbare størrelser 59 kr :)))) for 8 stks!!!

– over and out – (Ja og NU går jeg i seng, for jeg er færdig med at børste tænder og vi har alle sammen ligget og sovet på sofaen, hvilket resten af familien gør stadig…)