I fredags var vi jo så til Iduns første klassefest. Vi havde Louise med, for hun har været hjemme her i weekenden. Det var rigtig hyggeligt. Der er godtnok knald på, når der er 19 børn oig deres familier, søskende og det hele. Men altså det var smadder hyggeligt.

Efter maden var alle børnene i hallen. Jeg nåede ikke derned, fordi jeg sad og sludrede, men Idun var ellevild, fordi de måtte lave alt, hvad de havde lyst til dernede. Så der bæev rigtig gået til den, forstod jeg på det hele…

Idun og jeg havde bagt en kage-dame. Det er første gang vi har lavet vandbakkelser. Og for FILANS I FUSEN det er nemt. Det er pissehamrende nemt og ligetil. Så absolut ikke sidste gang der er lvaet vandbakkelser herhjemme… hehe…

Det er bare så fedt at se, at Idun har det så godt med sin klasse. Alle af dem, er simpelthen så glade for hinanden og gode ved hinanden også. Hvor er det bare skønt!!! – Og samtidig, er de andre forældre simpethen vbare også hyggelige. Man er virkelig bare heldig med det må jeg nok sige!!

Festen varede fra 1730 til 2030, så vi nåede hjem og så resten af talent. – Eller rettere de andre gjorde, for jeg skulle liiiiige ligge Runas dåbskage sammen også 😉 Også skulel jeg jo i seng, sammen med Idun, fordi pigerne og jeg skulle til Fyn på marts04 træf.

Lørdag stod vi op lidt over 8, lavede morgenmad og spiste sammen med Louise og Tom, som bare skulle være hjemme. Det var skønt, bare at have sådan en lørdags tøse-tur, med mine piger. Selvom det så var på fyn, men det var en fin tur. Idun hyggede rigtig meget på vejen derover. Sad og lavede ‘biograf’ på bagsædet og nød det. Jeg var faktisk den første der ankom, selvom jeg troede jeg var sent på den. Men det viste sig at jeg hadve misforstået at det var kl. 12 og ikke kl. 11 som jeg troede. Så det var jo super fedt, at være tidligt på den, når man troede at man var sent på den.

SElve vores træf var jo DRØØØØN hyggeligt. Vi sludrer jo totalt godt os voksne, som jo snakker på nettet. Det er dejligt. Men ungerne, var sku sære i år. de skulle virkelig bruge tid – lang tid, i forhold til de andre år – på at se hinanden an før de gad lege. Ai hvor er det bare irriterende, når der står 4-5 store piger og kigger på hinanden og siger til deres mor at de keder sig, når alle de andre også gider at lege, men bare ikke tør eller noget. Men de kom da igang med legen og fik hygget sig 🙂

Jeg sad på et tidspuntk på sofaen med Isabella (Josephines lillesøster), hvor hun sad ved siden af mig, mens jeg gad Frigg babber. Hun sad der med sine stooooore øjne og spurgte hvad baben spiser. Så forklarede jeg om babse-mælk og hun så virkelig bare vantro på mig. Jeg spurgte hende, om hun ikke troede på, at der var mælk i babserne og hun rystede på hovedet. Jeg spurgte om hun ville se og DET ville hun gerne 😀 Så jeg tog babsen ud af munden på Frigg og gav et sprøjt. Nøøj hvor hun grinede. Det var fuldstændig vildt kunne jeg se der! Også snakkede hun ellers lææææænge om det hehe… 🙂

De halvdelen smuttede ved 1630 tiden og vi var nogen stykker der sludrede videre til kl. 1930, før vi kørte hjemad. Idun og jeg stoppede lige på mac-drive i nyborg og fik os en lille haps. – OGSÅ var det hjem. Da jeg kom hjem, skulle jeg bare liiiiiige pynte dåbskagen værdig. – Også i seng, inden i morges, hvor vi så skulle tidligt op og til festen…

Så pyvha da en weekend. Jeg er også mega træt, men jeg trængte bare til at ligge og stene lidt inden jeg skulle i seng 🙂