Idag var vi til Runas dåbs-fest… 🙂 Jeg havde lavet kage, frikadeller og brød. De var lækre. Jeg havde lavet alm madbrød, pestobrød med oliven og frisk salvie, speltbrød med rugkerner og samme dej med pesto også 🙂 Lækkert – og dåbskagen. Den var jo utrolig. Helt vildt mega lækker!!! Giftkage bunde, med hindbær yougurt mousse og hvidchokoladecreme… WAUW. Det var en super lækker kombination.

Men altså – vi ankom til festen efter kirken kl lidt over halv 12 idag. Da vi ankom så fik vi lige Frigg babset af og hængt ud i haven i sin slyngevugge. Så kunne jeg lige spise i fred, mens hun bare lå og hyggede sig derude. Skønt. Maden var dejlig og det var rigtig hyggeligt også. Sært at se mormor og morfar igen, men det var jo som det var. Der var ikke rigtig sket noget. De lignede sig selv. Mormor bekræftede at der ikke er født drenge i den side af familien siden min tip-tip midt i 1800tallet fik 9 børn, hvor af der var ca halvt af hvert… Helt vidlt sjovt. Mere end 150 år, kun piger… Hvor blir det spændende, når Frigg, Idun og Runa skal have børn engang 🙂

Men altså – Runa hedder nu Runa Kragh Hansen. Fuld officiel og har fået vand i håret. Af os fik hun så en lille Thorshammer 😉 Man skal have lidt kulturhistorisk påvirkning af forskellige ting. – Også selvom det nu var en kristen dåb og hun så også fik lidt hedenskab fra starten. Det skader aldrig 🙂

Festen blev holdt hos Dorthes veninde og hendes mand i deres villa i ballerup, ikke så langt fra kirken. Det var rigtig fint, og meget hyggeligere end, hvis det havde været i et aab fest-lokale et eller andet sted.

Så alt i alt, så var det rigtig hyggeligt!!!

<!– WriteFlash('http://galleri.zafir.dk/#61′); //–>

http://galleri.zafir.dk/#61