Med sin sovende baby på maven og sin store pige ved siden af 🙂 Skønt. Bare dejligt. Idun og jeg har været i haven idag og ordne en masse, mens husbonni skulle have sovet lidt ind, inden han skulle have 12 timers vagt.

Idun er gladere nu. Hun har fået snakket med sin klasse om, hvorfor hun er ked af det nogengange og så var jeg med i skole 2 timer torsdag, fordi der var forældre uge på skolen. Fredag var far så med til motionsløbet, (som der jo altid er op til efterårsferien), hvor han sammen med Idun, Jonathan og Victoria fra Iduns klasse fik de 3 unger igennem 5 km på 35 min 🙂 Skide flot klaret… De var rigtig stolte og havde haft det sjovt.

Vi nyder at have efterårsferie. Så vi skal være sammen hele ugen. Det er dejligt.

Men altså – bare lykken at sidde her og drikke varm hyldebærsaft der lige er lavet idag og have begge sine piger lige her også ser vi disney film.

Sådan nogen pige-aftner, skal der være indimellem 🙂

– over and out –