Iduns drøøøøønsmarte (I LUVE) støvler, er jo efterhånden slidt desværre. Det smerteligt, da jeg så at sålen var gået fra i den ene ende… :-/

MEN – så var der støvler i Bilka igen. Sidste år købte vi dem i tøj og sko, efter de havde været i Bilka, fordi det er samme kæde. Så idag var Idun og jeg dernede… Og altså – helt ærligt mand – LØBET ER KØRT!!!!!!… Mor er blevet dekraderet… 🙁 Alle de støvler som MOR syns var mega seje – som var MANGE, syntes Idun bare var nedern 🙁 Æv. For der var flere der var VIRKELIG seje, som i ‘Dem gad mor virkelig godt selv at have’!!! Mmm… Men Idun fandt et par støvler som hun selv syntes var COOOOL. Udover dem, så har hun jo så termo-gummistøvler og så købte vi også et sæt mørkelilla termotøj for 100 kr!!!!!!!!!!! For fanden du! Det var billigt. 🙂 (tak farmor) Og det virker som ret lækker kvali 🙂 – Og igen, så var mors idé heller ikke spor sej, for sølvfarvet var absolut ikke in… :-/ Så det blev det mørkelilla… 🙂

Men her kan I se støvlerne. Ikke nogen seje snørestøvler, eller med spænder eller noget… Men de er da smarte 😉 bare ikke mors stil – Men IDUNS! – Så nu er hun bare en stor stor pige, med sin egen stil. Suk… – Godt lillesøster er kommet til, så jeg kan bestemme støvler et par år endnu hehe… 🙂