I torsdags var vi så på cirkusmuseet. Underligt, at være afsted bare os tre og vide at lillesøster lå og snorkede i sin slyngevugge hos Sussie. Men Idun nød det. Der er INGEN tvivl om at hun ELSKER lillesøster, men det er også dejligt at være uden hende.

VI havde fundet cirkusmuseet dagen før på internettet og fandt ud af at det lå perfekt i forhold til, hvor Frigg blev passet, så vi ikke skulle bruge så meget af de 4 timer på transport.

Museet lå i advedørlejren, som var noget gammelt militærhalløj, ret fede bygninger. Spændende område.

Det var et helt hus, der var lavet til museum. Der var en spændende eventyr agtig stemning derinde. Der var en masse ægte cirkusprops og en masse cirkushistorie. Både på plancher og på div videoskærme. Det var rigtig spændende og oplysende. Så var der ting, hvor man kunne prøve sin balance, gynge på en trapetzgynge og måle sit håndtryks kilo.

Det var rigtig fint bygget op og virkelig spændende. Idun syntes det var rigtig sjovt.

På toppen, var der en særudstilling med filmen Cirkus casablanca, hvor der var en masse af de rigtige ting der var med i filmen. Sjovt. Foran var der en manege, hvor ungerne kunne hoppe rundt og lave kunster.

I bunden af bygningen, var der et klæd udrum og et rum med gøglerting, en line man kunne gå på og en lille scene. Der var pigerne fra en lokal SFO, med deres pædagoger, så der blev lige leget lidt og prøvet cirkuskjoler 🙂

Det var en rigtig dejlig oplevelse at være derude…. – Kan ABSOLUT anbefales…

CIRKUSMUSEET

<!– WriteFlash('http://galleri.zafir.dk/#63′); //–>

http://galleri.zafir.dk/#63