Så har det været efterårsferie. For første gang. Mor har jo barsel, så Idun har valgt at være hjemme fra SFO. Det har været dejligt, at hun ville have ferie med mig. :o)

Ferien startede med Motionsdag, som det gjorde i gamle dage, da mor og far gik i skole. Far var med til motionsdagen og han løb Idun, Jonathan og Victoria de 5 kilometer, de skulle løbe. Og de endte i mål, som de første i deres klasse De var rigtig stolte. Trætte – men stolte De havde været ved at give op flere gange på turen, men de blev lige heppet op igen. Så det var fedt. De havde haft det rigtig sjovt og Idun var glad for at far var med. :o)

Starten af ferien gik med at vi var på besøg hos farmor og farfar først. Så har far og mor lavet taget på brændeskuret og vi havde Lykke og Boye og deres nye hund til middag.

Det er fantastisk med Charlie, som hunden hedder, fordi Idun jo har været ængstelig overfor hunde, siden hun blev bidt af den der rottweiler sidste år. Men Charlie er en flatcoated retreiver, som ligner Elvis på en prik, så hun var bare vild med ham. Krammede ham og kravlede rundt på ham og gav ham de samme kommandoer som hun er vant til med Elvis Det var så skønt at se. MEn han kan ikke helt alle de samme hundekunster som Elvis kan. Men det var skønt at se at hun bare er super tryg ved ham Dejligt. 😀

Mandag var vi lige forbi Boye og Lykke og hente det meste af det sidste af det træ, som Boye og jeg flyttede rundt på forrige påske…. Nice. Også var vi forbi farmor og farfar og spise frokost. Bagefter kørte vi i Bilka for at købe støvler Og det tror jeg nok at jeg har fået fortalt hvordan gik hehe…

Ellers har mor og Idun lavet en masse havearbejde, set film til langt ud på aftenen, sovet lidt længere om morgenen… Sådan gik de første dage.

Onsdag var vi i kbh og spise med Michael og Ditte og Billie. Det var super dejligt at se dem Vi overnattede hos far og vivi, fordi vi skulle have kvalitets storesøstertid UDEN lillesøster. – Gys – Lillesøster skulle passes, mens hun sov til middag, af Sussie og Michelle. Og mor og far og Idun skulle på Cirkusmuseet. 🙂

Vi kørte ud til Sussie om morgenen torsdag, da far lige havde sovet halvanden time og spiste morgenmad. Så var Frigg i hopla et par timer og faldt bum i søvn omkring kl. 11… Så havde vi hængt slyngevuggen op i hendes have og vi kørte afsted. Det var meget grænseoverskridende, men vi skulle kun være 10 min væk, så det var rart at vide. MEN – jeg regnede ikke med at hun ville vågne, mens vi var væk. Vi aftalte at være væk i 4 timer.

Så vi brugte god tid på Cirkusmuseet og kørte på mac’en og spiste frokost.

Da vi kom tilbage, var Frigg slet ikke vågen endnu og der gik mere end en halv time før hun vågnede. Så hyggede vi lidt til om først på aftenen. Det var rigtig dejligt. Jeg elsker at være sammen med Sussie og hendes skønne dejlige piger. :o))

Om aftenen gjorde jeg klar til at tage i legoland om morgenen fredag.

Så tidlig i seng, fordi vi skulle op før fanden fik sko på (når man taler vores hus altså) 645. I hvertfald mor. Men – det lykkes rent faktisk at vi alle sammen var klar og ude af døren inden kl. 8 Skønt. Vi havde Jonathan med til legoland. YAY :o)

– legoland får lige sin egen blog, ligesom uddybningen af cirkusmuseet også får sin egen blog

Nå, men altså lørdag har Idun leget hele dagen med Jonathan og mor har ryddet op og ordnet herhjemme og far har knoklet i værkstedet hele dagen og faktisk hele natten haha!! Han havde nogen bestillinger på smykker han skulle lave færdig. De er blevet virkelig flotte

Idag er det sidste dag i efterårsferien. Idun og jeg har bagt vandbakkelser til bedste vivi der var på besøg (det var meningen at min far skulle have været med, men han var syg, så der kom kartoffelkager med hjem til ham). Så har vi lavet gaver til Jette og Mie, som jeg skal se på tirsdag, når vi har afslutning på gruppe. Det har været rigtig hyggeligt.

Nu er det læse nathistorie tid også starter hverdagen igen i morgen for Idun og hendes første efterårsferie, er slut godt og dejligt.

Også kommer der lige et par billeder af mine skønne skønne piger, som Michelle tog af dem i torsdags, da vi var i Albertslund <3

<!– WriteFlash('http://galleri.zafir.dk/#62′); //–>

http://galleri.zafir.dk/#62