Fredag – vi var i Legoland. Idun havde jo vundet de dersens billetter i mac’ens sommerkonkurrence, så de skulle jo bruges. Vi havde inviteret Andreas og Jette og Astrid med, også havde vi også nuppet Jonathan med. – Der var jo som altid gratis børnebilletter at støve op, så det var jo rigtig fint. – Vi havde jo 5 billetter, som voksne også kunne komme ind på.

Vi tog afsted herfra kl. 8 fredag morgen. GODT proppet i bilen, da vi også skulle have klapvognen med og unger og regntøj og overtøj og aaaaaaaalt muligt gejl. Men det lykkes. Der kan godtnok være meget i en Yaris… 🙂

Afsted det gik. Over broer og fyn og det hele. Så endte jeg med at glippe at motorvejen delte sig, så jeg fortsatte en afkørsel for meget mod flensborg og ikke mod esbjerg. Æv. Men vi var fremme ved legoland kl 11. 🙂 Vi mødtes med de andre og NØJSER der var mange mennesker, i forhold til, hva der var da vi var der sidst i hvertfald.

Men vi hyggede os og fik prøvet ting. Det var rigtig dejligt at være derovre med Andreas og Jette. 🙂 Frigg lå og snorkede første halvdel af dagen i sin klapvogn. Da var det meget fint. Men da hun begyndte og ville være vågen og ikke gide den der klapvogns-liggen, var det godtnok lidt træls altså… Mmm… Men sådan er det, jeg blir nok aldrig gode venner med barnevognskonceptet… Vi havde også viklen med, som jeg havde hende lidt oppe i indimellem.

Heldigvis var jeg jo ikke gravid mere – havde babyen MED og ikke INDENI 😉 Så jeg måtte prøve det hele. Yaya… Den der powerbuilder var godtnok kanon. Den kunne jeg godt have dyrket et par flere ture i. Idun var med far oppe i den, jeg var alene. Jonathan syntes at den var for vild.

Til allersidst, nåede jeg at prøve extrem racers eller hvad den hedder. Deres vilde rutchebane… Jeg havde ikke villet stå 50 min i kø, som det havde været det meste af dagen… Så da jeg nåede derhen til sidst, var der kun 10 min kø, som blev endnu mindre, fordi der var en kø for ‘single rejsene’…. mmmm… Og FOR FILANS da, hvor var jeg glad for at jeg ikke havde stået 50 min i kø…!! Den var mega kedelig 🙁 Der var kun en bakke der rigtig killede i maven og der var intet extrem over den 🙁 Æv… Men så var den altså prøvet og jeg gik ikke og spekulerede over det.

Så var vi slut med legoland. Vi havde absolut ikke fået prøvet så mange ting som første gang, der er godtnok forskel på det, når der er kø alle steder. Men det havde været en rigtig god tur. Ungerne havde hygget sig og vi havde fået prøvet, sådan ca det vi ville 😀

Vi kørte med til Vejle. Spiste frost-pizzaer med ekstra nam på toppen og så finalen af Talent2010, før vi kørte mod sjælland med to DØØØØØØØØØØØØØD trætte unger. Jonathan havde lige nået at falde i søvn, inden vi kørte og var næsten ikke til at vække for at få ud i bilen. Men det lykkes 🙂 De sov alle sammen hele vejen hjem og vågnede lige inden vi kom hjem. Det var lidt hårdt at køre, men heldigvis havde jeg selskab af husbonni, der havde holdt sig vågen.

En lang, men god dag var slut kl. 2, da jeg lå i min seng. 🙂

<!– WriteFlash('http://galleri.zafir.dk/#64′); //–>

http://galleri.zafir.dk/#64

– over and out –