Igår lavede jeg faktisk stort set ikke dagens gode gerning… (andet end aftensmad og vaske og skifte sengetøj) men ellers Ikke en FLØJTENDE fis… – Fornuftigt altså. Jeg havde set fjernsyn og hygget lidt med manden osv. Men selvom jeg ikke havde Idun hjemme hele dagen og Frigg jo sov hele dagen som sædvanlig, så var det altså sådan en dag. Skønt at gøre engang imellem 🙂

Idag: Så har jeg været til afslutning på den der MG, med de andre hjemmefødere. Puha, det var godt at få det overstået. Desværre var Jette der ikke, så jeg kører forbi hende på torsdag regner jeg med, med hendes gave.

på vejen hjem købte jeg ind. Så hentede jeg Idun, der gerne ville have Estrid med hjem. Så jeg tog begge piger med hjem. Da jeg kom hjem havde Frigg jo kun powernappet hele formiddagen, fordi jeg havde glemt beslaget til slyngevuggen grrr… Så det var stakkels trætte Frigg jeg havde med hjem. Så hun blev hængt ud til dejlig lur og jeg tømte bussen for mega store træstammer, som jeg skal flække op. Så fyldte jeg bussen med lort, der skal på skrotten i morgen 🙂

Så fik jeg bakset klapvognen ud af yaris og fik lagt overtræk på. Så var jeg ude på jagt efter flere hyldebær med Idun og Estrid og fandt et mega godt træ, med feeeeeede hyldebær. Så satte jeg en omgang saft over med hyldebær, æble og vindruer.

Så satte jeg de store piger igang med at lave fine billeder med påklistrede efterårsblade.

Så vaskede jeg op, rensede flasker, lavede mad og madpakker.

Fik fodret hele banden. Fik smidt husbonni i bad og på arbejde. Fik fyldt flasker med saft og NU sidder jeg så på min flade og kan sludre på lave ingenting i en times tid, inden jeg skal knalde brikker 🙂

Hvad har I andre lavet?…

PS! – Huskede faktisk også at TØMME OG FYLDE opvaskeren EFTER maden 😉 Det plejer jeg ellers lige at udskydde til morgenen efter 😉