I weekenden har jeg været til 2 fødselsdage. – begge hvor jeg havde lovet en kage ud.

Så jeg besluttede at lave 2 ens kager (altså inden i), så det gik lidt nemmere, at det kun var pynten, der var forskellig. Selve kagen er giftkage, med hindbær/yougurt mouse og skildpaddecreme, samt nogen bananstykker i skildpadden 😉

Den første fødselsdag, tøsefødselsdag hos min veninde. Hun holdte pige-middag for 4 piger og ønskede sig kage, så der også var ’til dagen efter’. På rent magisk og telepatisk vis, lavede jeg lilla pynt på, samtidig med at hun var ude og handle og købte lilla bordpynt… Sært ik? Det hele passede SÅ fint 🙂 – Første forsøg med at lave blomster i øvrigt. MIn kusine kunne med det samme se at det var liljer, ved godt at det ikke er det sværeste i verden, MEN mig og modellering, – den historie kender I vidst godt piger 😉 Så jeg er ret stolt 😀

Den anden fødselsdag: Min veninde (trissemusen)s Laura bliver 1 år på onsdag. Hun er en rigtig lille cirkeline og jeg lod mig inspirere af hende. Jeg fik simpelthen et billede af min cirkeline kage i hovedet. Satte husbonni til at photoshoppe baghovedet af cirkeline og spejlvendte arme, så jeg kunne lave mit dukkehovede og dukkearme på pind 🙂 YAY – det blev HELT perfekt, bortset fra jeg var løbet tør for RØD-RØD farve, så den blev lidt sær rød, men det passede nu meget godt. – Da jeg ankom med kagen, passede det NÆSTEN ligeså perfekt til pynten, fordi der var rød<!– WriteFlash('http://galleri.zafir.dk/#66′); //–>

http://galleri.zafir.dk/#66e prikkede mariehøne balloner overalt. hehe… Men cirkeline faldt i SUPER god jord 😀