Jeg var bare udenfor idag… Ikke så længe, da Idun er hjemme og er lidt sløj og sådan, så jeg har mest bare hygget med hende… 😀 Men for fanden… Det er smukt… Der bliver ryddet op udenfor. Der er mere åbent. Mere lys og mere luft… Ukrudtet trækker sig tilbage og åbner op.

Jeg har høstet de sidste hyldebær. Jeg har lavet den sidste hyldebærsaft. Jeg har taget æbler ind til at lave æblegrød og æblemarmelade… Skønt… desværre har der ikke været så mange æbler i år, pga den underlige vinter og underlige forår… Mmm… Men altså, lidt har også ret 🙂

Men farverne. Lyset… Lydende… Efteråret ROCKS.. 😀

Også har jeg siddet og nynnet en SALME!!! LOL!!! HAHAHAH… Nu falmer skoven 🙂 Specielt de 2 første vers er fede… Senere bliver det bare noget almindeligt salme plidder pladder… Men hyldest til efteråret er cool. Jeg er efterårsbarn 🙂 Jeg bliver aldrig deppet, når sommeren trækker sig tilbage og lader farverne og vejret rase!! nam nam…

https://youtube.com/watch?v=f9njq0q_8hM%3Ffs%3D1