Det var den 13. okt 2001 🙂 Det var en lørdag aften. Trine var på besøg hos mig. Jeg boede på Frb Rådhusplads. Det var bare mig og hende. Det var dagen efter præmieren på Moulin Rouge. Hun var 14 år og det var mega sejt at være på weekend hos mig (naturligvis!! hehe).

Men altså – jeg havde købt billetter til Moulin Rouge i IMPERIAL. Jeg gav Trine sminke på, og vi klædte os rigtig pænt på. Det var spændende. Trine var spændt som en fjeder!! Hun havde aldrig været i København en lørdag aften. Vi tog bussen derind. Hun havde heller aldrig været i biffen i københavn og så vidt jeg husker, aldrig været i andre biffer end hendes lokale. 🙂

Samme aften, skulle Brian Nielsen møde Mike Tyson i Parken. Så der var bokse entusiaster på alle gader, stræder og barer.

Vi ankommer til Imperial. Der var totalt mega fest, galla derinde… Der rød løber. Vi fik champange… Da vi kommer ind i biografsalen sidder Trine med øjne så store som te-kopper og dirrer over hele kroppen af bar indtryk og spænding 😀 Det var FEDT…!!!

Så startede det… Og fanmer om der så ikke var CAN CAN show inden filmen. 🙂 Rigtig levende can can piger, der dansede foran det store røde tæppe i Imperial. Wauw…

Så startede filmen. Det var første gang jeg så den. Jeg havde aldrig set noget lignene. Det var en oplevelse for alle sanser. Helt fantastisk. – Filmen er stadig noget af det største for mig.

….

Da Filmen var slut, var vi inde på tankstationen ovenpå undergrundsparkeringspladsen bagved Imperial. Alle folk talte om boksebraget. Både Trine og jeg, var som knocked out… På en helt anden måde end Brian N 🙂

For fanden det var en fed oplevelse… Kommer aldrig til at opleve det lignene igen.

Jeg var glad for at dele det med Trine <3 og kunne give hende den oplevelse i København. En mørk, kold lørdag aften i Okt.

Igår var vi til fødselsdag hos Loulou (lidt forsinket). Efter maden og da Frigg var puttet gik der Youtube DJ i den 🙂 Vi skiftes til at vælge sange og dansede rundt i Ole’s stue… Tom endte med at sende alle os 3 voksne kvinder i knæ med tårer ned af kinderne til ‘Your song’, fra Moulin Rouge filmen… 🙂 Det var skønt at tude lidt… – Også kom oplevelsen lige tilbage til mig 🙂 Så den fortjente en retro-blog, fordi det var før blog’ens tid og fordi mindet stadig står lysene klart for mig 🙂

– over and out –