Igår var vi til Loulous fødselsdagsselskab 🙂 – I Oles hus hehe… Altså soon to be, Ole OG Loulous Hus 🙂 (lige en indskudt – glæder mig mega meget til hun flytter til asnæs så vi rendes på i NETTO osv :P)

Men altså – det var os og Christian og Kirstine der kom. Christian har ellers fået rigtig kæreste på og alt muligt og da jeg altid har set mig som havene en lille bitte part i at være storesøster for ham, syns jeg det er træls at vi ikke fik hende set, men altså. Nuvel nuvel. Vi forsøgte rigelig at smitte lidt baby overpå ham, da hans kæreste er SKRUK og har brug for at få en bebs i maven + at hun har en særdeles fordelagtig barselsordning på sit arbjede 🙂 – Gad viiiide hvornår han skal lave rollinger ? 😛

Nå, men altså – UDOVER det, så havde BÅDE os OG Kirstine misforstået det og det var så MED børn og ikke UDEN børn (altså naturligvis ikke Frigg, for Frigg er jo med moar ;)) Så det var med stor undren at vi troppede op, samtidig 20 min forsinket – uden børn… :-S Og heldigvis havde vi da ikke kørt til Køge og afleveret hende og brugt hele weekenden på det, men hun kom over og lege og overnatte hos Patrizia… Pyha…

Vi havde så om eftermiddagen fået atvide at hun ønskede sig bla. en dug… Så jeg kom i tanke om de fine ‘voksduge agtige’ de har fået inde i jysk, så der nåede vi lige ind. Så valgte jeg lige en blommefarvet. Og hvad sker der mand!! Den passer bare 120% til bordet og møbler og bordpynten 😉 – (jeg gjorde det lige igen hehe – ligesom med Majas kage… ). Så den blev sat på med det samme 😀 Det så rigtig pænt ud 🙂

Men det var jo så ikke så skidt igen – sådan at være dukket op uden Idun bassen. Så havde man kun en lille rolling at tage sig af og hun skulle jo gramses godt og grundigt af Loulou og Kirstine 🙂 😀 Nååååeee men men. Vi fik dejlig flæskesteg og halløj til mad og hjemmelavet is til dessert 🙂 Og mig og Frigg fik os 2 bitte små sjatter rødvin og 2 bitte små sjatter Asti 🙂 Yay…

Efter maden, omkring der hvor jeg puttede Frigg, gik der Youtube DJ i den 🙂 Hehe. Det var mega sjovt. Vi skiftes til at finde et nummer, vi lige kom på. Så det blev til alt fra NIK OG JAY til Dolly Parton 🙂 Og husbonni satte lige prikken over i’et, ved at få alle os tre kvindemennesker til at tude, ved at sætte Your Song på, i Moulin Rouge versionen hehe… 😛

Vi snakkede også en del om det der med at blive 32… Mmm… Loulou har jo rundet, da hun altid gør det som den første… Så går der 2 mrd. Så er det mig også går der 2 mrd så er det Kirstine… Og jeg har det bare sådan: Det er sku værre at blive 32 end 30 altså!!… Da jeg fylte 30, var det jo sjov og ballade og mega fest og JUBIII hvor var det bare alletiders 🙂 31 var sådan, når ja, så er man jo det… Men 32, altså!! – Nu er det sku alvor… :-/ Jeg syntes det er ‘værre’ at blive 32 hehe… Men, når man så er så dejlig og lækker, som mig… Så går det jo nok alligevel 😀 – De andre delte ikke helt min bekymring om at blive 32 hehe… 😛

Frigg blev puttet i sin slyngevugge omkring kl. 22 oppe på Johannes værelse. Vi hang hende fra en af hanebjælkerne. Så PISSE SMART 😀 Det eneste jeg var ærgelgi over, var at jeg ikke havde babyalarmene med, fordi Johannes værelse og det eneste sted vi kunne ¨hænge hende, var ovenpå. Så vi rendte op og kiggede til hende rimelig ofte. Men – hun er jo også skøn at se på, når hun sover.

Da hun så sov. Så sov og sov og sov hun… Da kl. så var 0215, så var jeg ved at være grydeklar og jeg kunne jo godt gætte at hun tænkte at hun ville være vågen lidt tid, efter jeg havde vækket hende… Pywha… Så jeg vækkede hende… Tænk engang onde mor. Gav hende en babs og så puttede vi hende i bilen 🙂

Da vi kom hjem, skulle vi lige være vågen lidt og lidt over 3 kunne jeg så putte hende igen – SAMMEN med mig… Der var jeg også lidt træt, skal jeg ellers hilse at sige, fordi hun havde vækket mig ved 8 tiden igår morges… :-/ Heldigvis sov hun til kl. 8 først. Så tankede jeg hende og hun faldt heldigvis i søvn igen og sov til 930 🙂 Så jeg fik da ca 6 timers søvn hehe… SKønt.

Og jeg kan bare ikke SIGE hvor mega mega mega begejstret jeg er for den SLYNGEVUGGE… Jeg bliver bare nødt til at gi den stående klapsalver, for det er bare fantastisk. VI kan have den med alle steder. Mega nemt og hun putter bare SÅ godt i den. Den lange middagslur om dagen og indsovningen om aftenen, til vi går i seng. Så tager vi hende med. Det er bare faaaaaaaaaaaantastisk 😀