Det er jo helt vildt. Idag lå der igen en konvolut i postkassen. Til Idun… det var fra Egmont forlaget. Hmmmm… Tænkte jeg!! – For det eneste jeg kan huske med Egmont, er at da vi var i Bilka deltog Idun og Frigg i en konkurrence hvor man kunne vinde en bil til MOR OG FAR… Så hmmm!!! – Jubiii – vi har vundet en bil…

Så åbner hun konvolutten og jeg får lov til at læse indholdet. – Og ja! Tillykke tillykke du har vundet… 2. præmie!!! – Så ak – ingen bil, men 2 billetter til Olsen banden på de bonede gulve. Ovenikøbet en film Idun bare mega gerne vil se. Så hun var naturligvis helt oppe og køre og sprang rundt. – Mor var lidt ærgelig over at vi ikke vandt en ford focus stationcar. Mmmm 😉 hehe…

MEN MEN – Det er sku anden gang i år, Idun vinder noget og hvad endnu vildere er, at det er anden gang i år, hun deltager i en konkurrence…

Så er det man begynder at tænke på om vi skulle købe familie lotto kuponer i Iduns navn i stedet for? hehe…

Så jeg tror i hvertfald at jeg skal til at have hende til at deltage i nogen flere konkurrencer 🙂 For 5 billetter til legoland og 2 billetter til biffen, på 2 konkurrencer 😛

Mit helt eget vinderbarn 😀

– over and out –