Nu skal det være 🙂 Jeg skal tilbage i den stabile str. 38, som jeg ikke har været i, siden jeg blev gravid med Idun.

Efter jeg havde fået Idun var jeg en str. 38-40… Efter vi mistede spunken, mistede jeg respekt og kærlighed til min krop :-/ Jeg lod stå lidt til og var lidt ligeglad. Jeg følte mig svigtet af min krop og lod bare stå lidt til. mmm… Så blev jeg en stabil str. 40 med en del ting i str 42… Æv.

Men jeg tog jo ikke så meget på i graviditeten med Frigg 🙂 Så jeg vejer mindre nu, end jeg gjorde inden jeg blev gravid, så det er jo en start… Og nu ER det tid at elske min krop igen… Være en lækker smækker godte på 31 (liiiiiige halvanden uge endnu hehe) og tilbage i en str 38 og i mine elskede læderbukser, der har ligget og ventet siden jeg blev gravid med Idun. Jeg SAVNER dem 🙂

Samtidig, bør jeg sku være stolt af min krop alligevel – for den har jo lykkes at hjælpe mig med at lave 2 dejlige skønne piger nu <3

Så de ting jeg har ændret er gennem det sidste års tid er, at jeg drikker MEGET mindre sodavand og efter jeg blev gravid, kun til særlige lejligheder og når jeg VIRKELIG har lyst til sodavand. Så drikker jeg af mindre glas, så man bliver hurtigere ‘mæt’ af sodavanden. – Derudover drikker jeg meget mere dansk vand med citrus, vand og urtete uden sukker i 🙂

Jeg er rimelig god til at spise ordenlige portionsstørrelser og rimelig sundt 🙂

Samtidig ammer jeg jo i øjeblikket og ammer MINDST fuldt i 4 mrd endnu + at jeg jo fortsætter med at amme længe endnu bagefter.

– Så for at sætte trumf på, så har jeg sparket mig selv i r….. og kommet igang med min strider igen. NU gør jeg det om aftenen i stedet for, inden jeg blev gravid med Frigg hvor jeg gjorde det om morgenen. Det betyder at jeg ikke skal nå noget og jeg kan blive ved, så længe jeg ‘gider’ 😉 – Det har betydet 2 dage med 45 min og idag hele 60 min 😀 Yay (de sidste 15 min trak tænder ud hehe). Det er mega fedt at gøre, når jeg putter Frigg, for så skal jeg alligevel gi hende sutten nogen gange + at den der zoooommm zzzzommmm lyd fra strideren er god at falde i søvn til, åbenbart 😉

DERUDOVER har jeg jo købt mig en abtronicX2 på trendsales billigt, som jeg gerne skulle få i morgen. Så det burde gi det sidste til taljen 😀

Men altså – jeg håber så at kunne blive en stabil str 38 godte, selvom jeg nu runder 32 år haha…

– over and out –