Også vil jeg da lige:

1: skrive ned hvad jeg gjorde – for jeg at selv kan huske det 😉

2: Dele det med jer andre 🙂

……….

Jeg var i humør, til at ‘putte alt muligt’ i mine boller, så det endte sådan her: – OGså lave mange boller, så jeg kunne putte i fryseren. Derfor lidt mere gær, som jeg har fået atvide er godt til fryseboller…

– 1 juleøl der alligevel var for gammel (kan nok erstattes med en anden slags mørk øl der evt. ikke er for gammel)
– Mælk i samme mængde som øllen
– en god klat græsk yougurt
– 3 fint revede kartofler
– 3 fintrevede gulerødder
– ½ ts salt
– en god klat honning
– 2 ts kardemomme
– 2 breve tørgær
– 1 dl rugmel
– nogen ordenlige håndfulde havregryn
– og sigtet spelt for resten til dejen er fastere end flydende og ikke æltefast.

Så hævede det natten over, satte dem på bagepladen med skeer. Lod dem efterhæve ½ time og bagte dem ved 200 grader. Dem der skulle i fryseren tog jeg ud, da de ikke var blevet gyldne endnu og kun liiiiige færdigbagte 🙂

Men altså – de smagte bare HELT kanon og de er RIGTIG fine, når de lige er blevet tøet og genopvarmet i miniovnen. NIiiice 😛