Så var det søndag den 28. november. Det var så 1. søndag i advent og dagen før min fødselsdag. Jeg havde inviteret PÆÆÆÆNT mange gæster, fordi jeg jo godt ved, at der ofte er MANGE der ikke kan komme pga juletam tam og alt muligt andet gejl. Til min store overraskelse, var der ret mange der KUNNE komme i år, selvom det ovenikøbet var på 1. søndag i advent… mmm…

Nå, men så var det jo at det begyndte at SNE… Så var der folk der ikke havde vinterdæk og meldte fra. og folk der blev syge og meldte fra. – heldigvis var de folk der blev syge og ikke havde vinterdæk i samme biler, så det var jo meget godt 🙂

Det endte med at der var 14 vokse + div børn til boller og lagkage.

Jeg havde lavet lææææækker lagkage, kartoffelkager og vandbakkelser uden noget inden i og en vandbakkelseskagedame, som Idun fik lov til at pynte 🙂 – også naturligvis boller. En fødselsdags-agtig variant af de der kartoffel/gulerodsboller… TOTALT I orden boller der 😛

Så havde jeg sat over til skipperlapskovs (MUUUUUM) til dem der tilfældigvis ville blive og spise, hvilket endte med (pga vejret) ikke at blive ret mange, men Svoger, Moster og Runa trodsede vejret og blev og spiste deeeejlig mad. Og Runa viste sin første tand og spiste sit første måltid menneske mad 😀 yay… Døøøøgtig Runa <3

Det var (som altid) skøøønt at have fødselsdagsgæster 🙂

Jeg vil da også lige ridse mine gaver op:

Af husbonni fik jeg en tur i fotostudie med ham selv som fotograf – med mig og pigerne som modeller – Jubiii <3

Så fik jeg 3 bolsje termometre (2 skal byttes hehe)

2 lasangefade… (et eva solo med slip let belægning og et la crusette, som er rigtig flot, men jeg allerede har smadret ét af, så jeg tror jeg bytter det, så jeg går efter det praktiske i stedet :))

Så fik jeg to kagetusher i samme farve, så den ene også lige skal byttes

En tur med Nina i tyrkisk bad. KUN hende og mig – tøsetur!!! nice 😛

1 pyjamas bluse

1 par pyjamas bukser

1 hvid bluse fra H&M – som jeg nok også bytter, fordi den er hvid. Der er jo en forbandelse på mig og hvid desværre… Så det GÅR bare ikke… :-/

600 kr i alt, som skal bruges som tilskud til en dejlig tur et eller andet sted et par dage i januar 🙂

En halskæde, et armbånd og nogen håndlavede knapper fra Nepal, hvor Sus og Jesper lige har været på ferie (igen blink).

Så det er jo helt fantasisk 😀 Må jeg nok ellers sige…

…..

Selve min RIGTIGE fødselsdag – altså idag – har været RET underlig. Den har slet ikke været fødselsdagsagtig, mest pga vejret og at husbonni skulle på arbejde. han havde heldigvis fået fri igår, så han ikke skulle afsted, mens der var gæster 🙂 Vi har godtnok hygget os rigtig meget. Men det har ikke rigtig føltes fødselsdagsagtigt. Andet end alle de tillykker jeg har fået 😀 Jubiii… Æææææææælsger tillykker 🙂 Det er skønt…

Også har naboens været forbi og spise rester af lagkage 🙂 skøøøønt. Jeg fik en julestjerne blomst af dem. – Så der er klar til at pynte op på onsdag 🙂