Nå, men altså lørdag. Det var meningen at vi skulle have Kathrine og Maja til middag. Jeg havde købte ind til at lave meeeeeeeeega lækker mad 😀 Vitello Tonato og Lakseruller og lavet dej til lækre brød 🙂

Jeg skulle også gøre klar til kager til søndag. 🙂 Læææækre kager… YUM YUM…

Fredag sagde Maja, at hvis vejret blev værre, kunne det nok ikke lade sig gøre at komme frem… mmm… Og det blev det, så Maja kunne ikke komme. Æv… Men altså sådan var det jo. Vejrguderne kan man ikke kæmpe mod, selvom vejret nu blev bedre hen på dagen.

Herhjemme rendte vi rundt og ordnede. Der skal jo både være fint, fordi vi skulle have gæster, men det er også rart at få ordnet og gjort rent inden der skal pyntes op til jul 🙂 Yay…

Så var vi ude og skovle sne. Og skovle sne og skovle sne… Viiiiiiildt… Vi fik lavet en gang hen til brændeskuret (klogt!!) og fik skovlet indkørslen… og en sti hentil værkstedet, så vi kunne komme ud med noget værktøj og sager.

Så ringede Kathrine og sagde at hun måske ikke kunne komme, pga vejret… Æv æv æv. Så blev jeg rigtig ked af det. Jeg HADER bare når folk aflyser i sidste øjeblik til min fødselsdag. Jeg var ellers optimist, fordi jeg havde set på vejret.dk, dmi.dk, vintertrafikken.dk og trafikken.dk og syntes at det så helt fint ud… mmm.

jeg blev også bange for at alle skulle aflyse deres ankomst til boller og lagkage søndag, for der var allerede aflyst 2 biler, med gæster… :-/ æv. satans til sommerdæk!!! ARGH…

Nå, men altså – Kathrine ringede igen og sagde at hun ville vove sig ud i vejret alligevel 😀 Yay… Så kunne vi da i hvertfald hygge, som vi havde regnet med at skulle.

Hun kom og vi hyggede. Det var dejligt. Jeg gav hende en af mine hårbøjler, med julestjerner på og ovenikøbet, sagde hun jo at der var noget forandret ved hende og det viste sig at hun var blevet korthåret og havde bare fået en frisure, som LIGE passede til en hårbøjle!! HURRA… det var fantastisk. For mens hun var på vej, havde jeg nemlig besluttet at så skulle hun have en ‘vove sig ud i sne-vejret’ gave og tænkt at det var lige præcis sådan en der passede…

Da hun var gået nåede jeg at lave lækker dej til boller og hygge lidt med husbonni, inden sengetid 🙂 Skøøønt.