Altså altså, der er sket så meget de sidste dage, også alligevel ikke rigtig nogenting. Men jeg starter altså bagfra i hvertfald 🙂

Fredag var der klippeklistredag på skolen. Så lillesøster og jeg var ovre på skolen og være med. Idun og jeg lavede en nissefamilie. Den var rigtig fin 🙂 En mor, far, en stor pige nisse og en babypige nisse…

Nå, men altså bagefter, var der også juletamtam i SFO’en… Men det havde jeg desværre ikke tid til, fordi jeg liiiiige skulle ind til kbh, fordi jeg skulle vokses sammen med Maja, som vi altid gør sammen… mmm. Så jeg er lige hjemme og vende, inden jeg kører indad.

Det er begyndt at SNE, på vejen derind. Jeg er RIGTIG glad for vores nye vinterdæk. Jeg kan se at der er laaaaaaaaaaaaaang kø nordpå, allerede omkring kl. 15, før Roskilde, så jeg besluttede at vente lidt inde i kbh inden jeg kørte nordpå igen.

Så Maja og jeg bliver vokset og vi beslutter os for at køre over i Fisketorvet, fordi der jo er gratis overdækket parkering også kan vi lige shoppe lidt rundt der og hygge lidt… Skønt!!

Da vi så er færdige med det, er kl. 19. jeg tænker: Det er fint, så er det jo FINT at køre nordpå nu! – Problemet var bare at det så var begyndt at sne HEEEEEEEEEEEELT vildt… Jeg snakker i telefon med Estrids mor, som har Idun fordi hun jo havde været til tam tam i sfo’en og jeg snakker med husbonni og jeg skulle gerne lige nå i bauhaus inden lukketid. Det kan jeg så godt se, at ejg ikke kan nå i Holbæk, så han guider mig til den i ishøj. LIGE da jeg har drejet fra mod ishøj på motorvejen, ser jeg i den anden retning at alle bilerne stopper for blå blink osv. Så der var kodyl uheld og kø…. Vildt!! Godt jeg IKKE kørte den vej.
Fra Bauhaus (som i øvrigt ikke tjente anden funktion end at redde mig fra køen, da de ikke havde det jeg skulle bruge), kørte jeg så til Tåstrup og videre til Roskilde – og altså udenom den der kø der 🙂 Kanon.

Efter Roskilde kører jeg så bagved 3 sneryddere der spærrer HELE motorvejen og folk prøver ALLIGEVEL at se om de kan presse sig igennem. FOLK ER FÅKING SYGE I HOVEDET!!!!!… De kom så ikke forbi, men lå og pressede de der sneryddere… Suk. Jeg holdte bare god bremseafstand og var glad for mine vinterdæk…

Da jeg så kom til Torkildstrup, var lillesøster vågnet og var SULTEN, så hun måtte så lige have en babs…

Jeg endte så med at være hjemme hos Estrid for at hente Idun da kl. var 2130!!!! viiiildt…

De havde været ude og lege i sneen om aftenen og det hele. Sjovt 😀

Så puha jeg var træt, da jeg kom hjem og Idun var træt. Jeg gik ud og varmede nogen speltboller i ovnen og satte noget te over og da jeg kom ind igen, var hun faldet i søvn, så husbonni og jeg spiste alene…

Da vi havde spist, så ordnede vi alt spagettiledninger og halløj ovre ved tv’et, så det hele bare er sat ordenlig sammen og ledningerne ikke ligger hultertilbulter og der er 2 kabler der ligger fint rullet sammen og klar, så man altid lige kan sætte en computer til og et cam 😀 – Også har vi jo fået trådløst tastatur, så vi kan styre mediestyre dimsen med rigtige bogstavtaster hehe 😛

Det ser bare SKIDEGODT ud og rigtig ordenligt. Også allerede her inden der skal pyntes op til jul på onsdag weee… 😛

Men altså fredagen var jo som sådan helt normal, men det var bare så SURREAL at køre rundt der i bunker af sne og koldt og vildt den 26 november. 3 dage INDEN min fødselsdag!!!… Syyyygt mand. Og sikke en tur hjem. godt jeg ikke skulle nå noget til nogen tid i hvertfald 🙂

– over and out –