Helt fantastisk altså!!!…

Mickey er jo blevet færdig som dyrepasser her… øhhh… tidligere i år. Og har som alle andre nyuddannede dyrepassere været arbejdsløs.

Hun har jo så søgt arbejde, så meget som hun har kunnet og også været i vikariat i Odense Zoo osv.

Tænk så engang om hun ikke har fået et RIGTIG fast arbejde i Parken Zoo i Eksildstuna i Sverige!! Totalt vildt. Det var noget med primater, bæltedyr, comodoer og flamingoer vidst… Der skulle være hendes ansvarsområder 🙂

Og det bedste af det hele: Det er IKKE på den anden side af jorden!! Hurraaaaa… Jeg havde ellers faktisk regnet med at hun ville få arbejde i en eller anden zoo i langbordistand og tænk – så får hun lige arbejde i sverige. Helt fantastisk.

Så tillykke til Mickey – Så kommer jeg jo nok til både at se Stockholm og Eskildstuna inden alt for længe <3

Zoo’en kan ses HER

Og Eskildstuna HER