Hun charmede bare sygeplejersken HEEEEEEEEEEEELT vildt… Sad bare og smilede og smilede, uden at vide, at det var hende der skulle stikke hende også. Mmm… Så fik hun det første stik og hylede lidt. Så fik hun det andet stik og hylede lidt. Blev trøstet og nåede at smile igen, inden vi gik igen 🙂
Så det var fint.

Så var hun lige vågen i 15 min også gik hun bare kold. jeg var ovre og handle. Hun sov. jeg kørte hjem. HUn sov. Jeg stak babsen i munden på hende. Hun spiste mens hun sov. Jeg pakkede hende ind mens hun sov og hang hende ud mens hun sov… mmm… Er det normalt at de går HELT kolde efter de er blevet vaccineret? Hun har jo næsten ikke nået at være vågen her til formiddag. hun plejer at være vågen 1-2 timer om formiddagen, inden den lange lur.Men sådan er det jo ikke idag… åbenbart.

Men det er da bedre bare at sove end at skrige og hyle, sæføli.

Så må vi se, hvordan hun har det senere. Hun er godtnok pakket godt ind idag, når hun hænger derude i 7 graders frost, men jeg har været ude og mærke på hende flere gange og hun er dejlig varm 🙂 Så ingen problem.

Men spændt på hvordan hun har det, når hun vågner 🙂

– over and out –