Trissemusen og jeg har idag haft vores årlige jule-bage-dag. Yaaaay. Så hyggeligt. Vi startede med morgenmad, da hun havde afleveret Laura i DP og Idun var kommet i skole. Så lavede vi dejen til klejner, vaniliekranse og cookies… Naaam nam 🙂 Så puttede Frigg kl. kvart over 11 ca… Så holdte vi lige en lille pause… Så begyndte vi på klejnerne og Kathrine kørte op efter Idun i skolen. Vi fortsatte med klejnerne og satte Idun til at gå igang med ‘snasket’ til havregrynskugler (som min kusine havde lavet den anden dag – men med KAFFE I!!!! – så jeg måtte lave nogen andre nogen, fordi jeg BARE har haft lyst til havregrynskugler siden heheheh). Da klejnerne var færdige, så gik vi igang med vaniliekransene, som blev vanilie blomster, fordi jeg ‘ikke var i humør til kagemaskinen’ … Så jeg brugte sådan en sava2000 småkagesprøjte for første gang. haha. Den var SJOOOOV Nå, men altså efter vaniliekransene, så lavede vi cookiesne. Vi gemte to ruller dej, så vi har til bake off, i januar eller februar, når de alle sammen er spist og man bare MÅ HA hehe… Så blev der drillet havregrynskugler og vi puttede en MASSE fuglefrø i palminen der var kølet ned. Da vi havde ryddet op i køkkenet og delt småkagerne, så kørte Kathrine hjem 🙂 Så lavede Idun fuglemadsbeholdere, der nu er sat på frys, så vi kan hænge dem op i morgen. 🙂 Og mor skrællede kartofler…. (FEdest… For så når jeg gider, så tænder jeg lige for gryden og snart er der aftensmad også!!!) 5 timer og 20 min efter Frigg blev puttet, vågnede hun og da var hele balladen overstået og der er nu ‘kun’ kagedåser der er fyldte yay… 😀 Her er resultatet…

Fordi One.com’s kundeservice er totalt inkompetente, så er der pt IKKE billeder på denne opdatering. Håber det kommer på inden længe.