– Inden jul. Hvad er der sket?… Blog’en ligger lidt stille. Jeg har ikke så meget tid, nu går jeg hjemme sammen med husbonni på barsel, fordi han har barsel i 4 uger endnu. Det er skønt, men også lidt hårdt, fordi vi har meget at lave. Vi knokler for at få soveværelset og Iduns nye værelse færdig. så vi kan sætte kryds ved det. Så vi kan flytte ind. Tage en ny del af huset i brug. Bliver SÅ dejligt. jeg glæder mig. Selvom det godtnok er lidt hårdt.

MEN MEN – Det går heldigvis fremad 🙂

– Så i sidste uge. Ugen op til jul, Idun skulle til jylland, søndag skulle hun afleveres i københavn, inden de skulle til jylland. Lørdag aften kastede hun op én gang og havde klaget over at have lidt ondt i maven og sådan hele dagen, men ikke noget særlig, andet end det Idun normalt plejer at sige (ulven kommer! Grrr..) så man så ikke tager seriøst, når hun åbenbart HAVDE ondt i maven. Suk. Så hun kastede altså op én gang. Bagefter faldt hun i søvn og var frisk dagen efter. Mmm. Så vi tænkte: Det er noget bare: ‘Det er spændende at det er jul lige om lidt-agtig mave-ting’.

Nå, men altså – Idun blev afleveret og sådan… Mandag aften. Lige efter aftensmaden. Så ramte det MOR. SUK. Uden at gå i detaljer var det mega NEDERN racer mave på fuld styrke i begge ender. Piv piv piv!!! Og staaaaaaaaakkels FRIGGSE bassen. jeg var også VILDT bange for at hun skulle blive smittet. Det gjorde hun dog ikke, men hun fik jo heller ikke noget mad, fordi jeg blev så dehydreret 🙁 Så hun ville spise hver halve time og pev og græd og jeg løb frem go tilbage mellem toilettet og amningerne… Suk suk. Fuuuuuck det var hårdt. Dagene efter gik så med at komme sig ovenpå det. Det varede aktivt kun ca 10 timer, men re-koniseringen (eller hvad det hedder) bagefter var HÅRD… Og det endte med at vi købte sut til sutteflaske til Frigg og gav hende en kop urtete med sukker i, så hun i det mindste fik noget at drikke indtil der var gang i mors babser igen…

Samtidig med alt det her, så skulle vi jo forberede julen.

Tingene gik sin gang. Husbonni fik ikke racermave, men tilgengæld, fik han ONDT i mavsen og blev helt mat i sokkerne og det kulminerede så juleaften, hvor han bare var helt til rotterne hele dagen :-/ Vi fyldte ham med alle mulige: ‘god for maven på den ene og den anden måde’ piller og det endte da med at han var nogenlunde på benene om aftenen. mmm…

Nå, men altså – juleforberedelserne var sære i år. Mest fordi det jo er blevet finbulvinter (eller noget der ligner – vi har endnu ikke set fenrisulven spise månen, så vi er ikke helt så bekymrede endnu), men folk i danmark sner inde og kan ikke komme frem til jul. Medierne gik heeeeeeeeeeeeelt amok og himmel og jord har stået i et, både på den ene og den anden måde. Helt nede på jorden agtigt, for mit eget vedkommende, betød det, at jeg sad 2½ time og ventede på kalkunen der var forsinket i transporten, så den ikke nåede til Asnæs i den tid vi ahvde bestilt den til at være der… Så GODT jeg vurderede at jeg skulle have Frigg med, selvom hun sov til middag, da jeg tog afsted. mmm…

Derudover måtte vi flytte vores hedningejul, den 23. dec, til den 2. januar, dels fordi vi havde været syge og dels fordi vi blev nødt til at køre tidligere til juleaften, end normalt. mmmm… MEN – det skal NOK blive hyggeligt, med en lidt senere hedninge jul, som så må blive HIL det nye år i stedet for 🙂

Nu sidder vi her og stener lidt. Siger hej til sin computer og får lige tømt hjernen efter julen…. – og julen får sin egen blog 🙂

– over and out –