Der er jo kommet et nyt band til verden. Eller sådan forholdsvist nyt. SÅ nyt at deres diskografi kun indeholder et promoalbum med 5 sange og et par ekstra numre at spille live.

Bandet indeholder 5 medlemmer og 3(4) af dem er nogen vi kender – det er så i sagen egentligt ligegyldigt, når det er god musik, men når musikken nu ikke er kendt endnu, så må man jo kende nogen, for at kende musikken 🙂 Og det gør vi.

Deres promo CD er mega god 🙂 Super! Den er blevet tyndslidt – specielt i bilen. Super fedt at høre i bilen. Og Idun er mega vild med det også.

Man kan høre, hvad det er for noget musik HER´

Men altså for lidt siden sagde Nanna så at de skulle spille ude på næsset, i ‘Huset på Næsset’, som vi slet ikke vidste eksisterede… Og næsset, det er jo så Tuse Næs, som er det næs, der ligger lige overfor, hvis vi står nede på stranden og kigger. – Så i fugleflugt er det nok 5 km, men med alle de der underlige veje der går rundt og rundt og rundt på næsset, er det jo nok 15 km eller noget. Og pyt så med det. Vi havde taget Amalie med, for at vise hende det gode musik og det viste sig at være en dobbelt koncert, med Huldre først og Vanir bagefter. Vanir kendte vi ikke.

Nå, men altså – vi skulle jo også have hele kuldet med 🙂 altså både Idun og Frigg. Man kan aldrig starte deres kulturelle opdragelse, for tidligt haha… Men derfor måtte vi også eksperimentere med at finde ud af at få ørepropper i ørerne på især mindstepigen, som vi jo kunne ‘tvinge’ til at have ørepropper i, da den store jo også har sin egen vilje. – det lykkes det med ørepropper også puttede jeg en hue udenpå , så hun ikke kunne pille dem ud, med de små fingre af hendes.

Heldigvis var det en rimelig ‘børnevenlig’ koncert, da den allerede startede 2030. 🙂 fedt!!!… Først spillede Huldre. De spillede GODT og HØJT!!! Og det var mega godt. Det er jo så fantastisk deres musik. Rigtig ægte KLASSISK metal. Med så det skumle nordiske element, med trolde, ulve og alfer. Fedest!!! Super fedt. Mega fedt og bestemt noget, der godt kunne blive stort er jeg sikker på og i mellemtiden vil jeg nyde at jeg er en af de få inviede… 😀

Jeg ville så først finde ud af om det gik med at have Frigg med inde til koncerten. Hun sad bare med de STØRSTE øjne og fulgte med i alt 🙂 Mega fedt. Hun sagde ikke noget. Sad bare og hyggede og SLUGTE alt med øjnene… Så var vi ude og danse. Mig og hende. Sjovt!! Og hun fulgte stadig med i ALT. Slugte ALT med øjnene og fulgte musikerne intenst…

Det var mega fedt. Jeg havde det bare mega fedt… Var der, god musik. Med husbonni og begge mine piger. Skønt!!! <3 Og mega fedt at få udløsning for en hel masse energi, som man får til sådanne koncerter. Aaaaammmmenamme 🙂

Bagefter spillede de der Vanir. Det var lidt tungere end Huldre, men de spillede ikke så godt som Huldre, men de var mere scenevant på rockscenen. De havde en større almindelig fanskare, så der var godt gang i den vil jeg da lige sige. 😀

I starten havde jeg taget Frigg i krammeselen og Idun var ikke så vild med at danse til det, men syntes at musikken var feeeeeeed. Men hun sad mest hos farmand og puttede 😀

Men altså – Frigg faldt isøvn og kom på fars mavse i stedet. Så moar kunne gå AMOOOOK… Yay. Det var MEGA fedt. Naiii, det var sjovt. Jeg fik bare slamdanset kædedans og headbanget for viiiiiildt, til jeg grangiveligt troede jeg skulle dø hehehe. Men Laura (violin i Huldre) var bare helt vildt imponeret over min kondition (øøhhh host host), så det har jeg åbenbart hehe… Altså konditation 🙂

Efter Vanir, så besluttede vi at vi skulle hjem af… Husbonni gik ned med Idun, der skulle støttes lidt, da hun var faldet i søvn. Jeg sagde farvel til de musikere vi kendte og gav også sangeren fra Vanir hånden og sagde: ‘Tak for musik’. 🙂 Så var han bare helt vildt. – Aiiii altså – det var jo bare for vidlt, at se sådan en MOR, med et barn, gå sådan amok til koncert… Vildt!!! – Det tog jeg jo så som et kompliment. Han strålede bare over hele hovedet, da han sagde det ihvertfald.

Jeg kan bare ikke sige andet, end jeg trængte til det. Trængte til at gå AMOKSUS for en aften. Aaaaaaaaahhhh… Jeg var helt høj også det meste af dagen idag. Niiiice… 😛

Så HYLDEST til Huldre Metal. 🙂 MÅ I blive stooooore og kendte og lade alle folk kende jeres musik 🙂 Må I få koncerter på Roskilde og må jeg komme med som vikinge rekvisit på scenen (det ku være sjooov hehe). Og tak !!!! For igår. Tak fordi I bragte den gode musik til os ‘helt heroppe’ og endda holdte koncerten på et børnevenligt tidspunkt. Helt kanon. Jeg er overlykkelig for at have unger der kan være med til den slags koncerter. Luuuuve…

Uhhmmm..og NU skal jeg sove 🙂

– over and out –