Skal vidst lige have oprettet en kategori der hedder ‘Begge tøsepiger’ eller noget i den stil, men jeg er mega træt nu, så det blir på et andet tidspunkt 🙂

Men altså – idag, var så den helt store dag, hvor begge piger havde sundhedsplejerske. Frigg, sidste baby besøg og Idun første skolebesøg…

Kort status:

Frigg:

4 mrd og 25 dage

6,3 kg (haha… halvanden måned foran Idun i vægten på samme tidspunkt. Mors sumobaby)

65 cm

Hun kan alt hvad man kan forvente af hende og er en stoooooor charmør. Hun er meget kvik og følger rigtig meget med i alting. Skøøønt. Også sludrer hun jo dagen lang, sooooom alle andre i familen jo også gør, – så hun har det jo ikke fra fremmede i hvertfald 🙂

Om ca 3 uger, skal vi begynde med lidt mad, så småt, for ikke at få de samme mad-opstartsproblemer som med Idun. Det er lidt grænseoverskridende, syntes jeg – da jeg jo er ret bange for alt det dersens allergi-halløj – meeeen, på den anden side, så siger sundhedsplejersken, at hvis hun stadig bliver mega meget babset, mens hun starter med at få et måltid med grød om dagen, fra 5,5 måned bliver risikoen ikke større 🙂 – jeg vælger at tro på hende, fordi hun er mega interesseret i mad OG det bliver både hyggeligt for farmand og Idun at de kan være med i, at fodre hende 🙂 (ooooogså det faktum, at hun SKAL have lært at spise NOGET mad den 6. marts, da vi jo skal i teatret jubiiiii… heheheh. Så hun skal passes i nogen timer).

Idun:

6 år 9 mrd og 25 dage

20,6 kg (hun har ca tabt sig et kilo siden jul – hvilket ik er så godt :-/)

120 cm

Hun er super mega god til at hinke, holde balancen, se og høre. MIndre god til at kaste og gribe – dog alderssvarende. Hun fungerer super godt i sin klasse og har mange gode venner. Lidt for meget krudt i rumpen i timerne nogengange, men ikke noget alarmerende…

Vi snakkede lidt om det med at spise og sådan og hun skal IKKE tabe sig mere, men hendes vægt er så lille, så den ikke skal være mindre helst. Dog skal vi samtidig prøve at fokusere væk fra det med at hun skal huske og spise, men at det naturligvis er VIGTIG det med at hun får drukket noget og sundhedsplejersken er enig i det med at give hende saftevand med i skole, så hun får drukket NOGET. 🙂 Men i en periode, bør hun vejes hver uge, for at vi holder øje med at hun ikke går og taber sig. Hun ligger over sin kurve i højden og under på vægten, så det er en kombi der jo gør at hun er lidt tynd…

Men lidt spøjst at de begge skulle have sundshedsplejerske, lige efter hinanden 🙂 – så kan man lige sammenligne lidt eller nej… men se hvordan det står til med begge to 🙂

Oooogså skal vi da lige slutte af med et billede eller to 😀

Jeg glemte jo at poste det fra metroen den anden dag …

Også Idun fra idag, der lavede natur og teknik forsøg lektier: