Idag har vi så 9 års kæreste dag. Altså 9 år siden, at husbonni skrev en mail på arbejdet til mig, hvor i, han skrev at vi ALLIGEVEL skulle være kærester, selvom han 2 dage forinden havde sagt NARJ!!!! – da jeg havde sagt til ham at jeg syntes vi skulle være kærester 🙂

Vi havde nyligt forinden kommet ud af forhold begge to og var rigtig gode venner. Jeg var blevet forelsket – og det var han åbenbart også – selvom han først sagde nej 🙂 (og ja – jeg blev faktisk ikke ked, da han sagde nej. Jeg tænkte bare: Haha – det kan godt være du siger nej, men jeg skal nok få dig alligevel.) – Og ja – det gjorde jeg jo så også 😉 – 2 dage efter.

Så idag er det jo så 9 år siden. Hvilket i øvrigt er lidt dårlig timing, når det er valentines day i næsteuge … mm… også har vi 7½ års bryllupsdag om 2 dage.

– også har jeg købt en powerhoop idag 🙂 Så nu har den der manglede talje efterhånden IKKE en chance… Og det er MEGA fedt mand!!! Jeg kan virkelig mærke at mine gamle hulahoop gener ikke ligger så langt væk begravet, når man får en hoop med vægt i 🙂 Jeg købte den i harald nyborg på halvandet kilo, med massage dupper på. Sjovt!!! 😀

– over and out –