Såååådan. Så blev man lige 5 mrd og 1 uge – også blev det til æblemos 🙂

Den sidste tid, har hun vist SÅÅÅ meget nysgerrighed på mad og har fået lidt mundsmag af pære, banan, agurk og guarkemole (det sidste var hun HELT vild med – baskede med arme og ben og sagde ummmm uhmmmm… hehe)… Dog skal hun jo ikke have så meget avokado i starten, fordi der er meget nikkel i. Men altså – smage er ok 🙂

Så igår, har jeg bestilt 2 ‘den første grød’ fra Aurion og 1 første grød fra Hellos. Så vi starter med sådan nogen dyre øko-nogen, som jeg håber smager rigtig dejligt, for det er i hvertfald sundt og lavet så det skulle smage godt for bebser 🙂 – Det skulle meget gerne komme i morgen.

Men så idag, da jeg lavede aftensmad, så var hun bare helt vildt sur og ville NOGET, som jeg ikke junne tolke (vi er jo igang med babytegn – men spise har der jo ikke været endnu, fordi det kun har været babber, indtilvidere… mmm…) Men altså – jeg besluttede at jeg jo alligevel skulle lave æblemos til at komme i grøden, så jeg lavede noget æblemos og gav hende en skål. Så spiste hun faaaanmer ca 1½ dl!!!!! Nøjser!!! 🙂

Og det var noget hun kunne lide 🙂 Hehe. Så blev hun glad. Så hun bliver nok også glad i morgen, når vi skal prøve med grøden… Men jeg er sikker på at hun nok skal nå at lære det, inden hun skal passes, når vi skal i teateret 😀 yay…

Der er lige lidt billeder af Idun der får lov til at give hende lidt mos… Mine to dejlige piger 😀

<!– WriteFlash('http://galleri.zafir.dk/#73′); //–>

http://galleri.zafir.dk/#73