Idag var vi inde og se WE WILL ROCK YOU musical… Husbonni og jeg… Jeg har jo gået og drømt om at skulle derind, siden jeg opdagede at det kom og at sidste forestilling, var her idag, når Frigg var ½ år og 6 dage, så hun kunne spise mad ude og blive passet nogen timer. – og ja, så var dagen jo oprundet!!!

Idun ville ikke med til kbh, hun ville i forsamlingshuset til fastelavn og overnatter hos Jonathan og Sebastian. Så Michelle skulle låne Frigg alene, uden storesøster. (stakkels Michelles æggestokke hihi) Men altså – det var OK at gå fra hende. Hun havde fået totalt ynglingsmaden avocado med fetaost med og frugtmos og en sutteflaske urtete med sukker i, som hun også godt kan lide. Så hun ville ikke lide nød og Michelle havde bare glædet sig sådan… Så det var jo bare skønt altså.

Så kørte vi ind til Forum og der var (naturligvis) totaaaaalt trafikkaos!!! ARGH. Men på mirakuløsvis, lykkes det at få en parkeringsplads ret tæt ved og jeg nåede lige at kaste en shawamma i hovedet på vejen og vi kom op på pladserne. Balkonen, 3. række lidt ude i siden, men ikke helt ude i siden. Og 3. række var så i realiteten anden række. Vi sad så langt væk, at detaljer på kostumer osv, skulle man have brugt en kikkert for, tilgengæld, sad vi med perfekt overblik og kunne se alt… 😀 yiiiihaaa 😛

Nå, men altså – tæppet går fra og den første akkord blev slået an og jeg fik INSTANT tårer i øjnene og så trillede tårerne bare ned af kinderne på mig. Det var så vildt. Jeg havde totalt ståpels altså. 😀 Nøøøøj det var fedt.

Jeg havde så slet ikke forestillet mig at det var en historie og det sådan var en ‘rigtig’ musical, men det var det jo. Totalt britisk…

Kort fortalt handler den så om 300 år sådan ca, hvor alt menneskelavet musik er bandlyst og de fleste mennesker er gaga-mennesker, der er ens og som lever sådan et computer-verden ting og ikke har noget navn, men et user-login hehe. Der er så en gruppe bohemes, som ‘systemet’ (global soft) prøver at bekæmpe. Det er så deres kamp vi følger, for at få ROCK AND ROLL tilbage 🙂 (yaaaay)…

Det sjove var, at jeg lidt kom til at sidde og fnise over at de der bohemes der boede på ‘the hartbreak hotel’, mindede lidt om de der meget ortodokse asatro, der går meget op i HVORDAN DET I VIRKELIGHEDEN var… og det kan man jo virkelig overhovedet ikke vide… og det samme var det her. 😉 Fx havde de alle sammen opkaldt sig efter ROCK AND ROLL legender og der var jo så en der havde opkaldt sig efter den mega over seje heavyrock champ BRITNEY SPEARS… fnis… 🙂

Men men men. De sang jo fantastisk og det var mega fedt, at se numrende opført sådan i den der musicalsanger stil, meget tro mod de originale numre og så, de passede ind i forestillingen. Begyndte også lidt at sidde og gætte på, hvilket nummer der kom nu osv. og lige efter pausen, tænkte jeg: Ohh no, nu nupper de ‘who wants to live forever’ (hvilket de gjorde også tudede jeg igen hihi) og bagefter tænkte jeg: Flash!!! – Og det gjorde de… :-S sjovt…

Så når vi til afslutningen, hvor de er nået frem til ruinerne af wembley stadium, hvor de skal genoplive rock’en… også går der lige tre toner af we will rock you – også hører man bare 4200 mennesker trampe og klappe i takt… GÅÅÅÅÅÅSEHUUUUUUD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D

Så bagefter regner man med at det er slut… og hele forestillingen har ligesom citeret bohemian rapsody og man har hungret efter at høre den brage ud med kæmpe kor og alt muligt halløj… Så sidder man der og tænker: AIII… Det var godtnok mega fedt, men hvor er Bohemien rapsody. Der er ligesom ikke noget fuldendt uden den…

Så på den der storskærm der udgør meget af scenografien står der så: So… Do You want Bohemien rapsody????

Og folk går AMOK!!!! JUBLER og hviner… (bortset fra de præmiefjolser der tænkte: Uhadada vi skal lige ud, inden alle lemmingerne skal ud af forum, som der var en del af… ALTID BLIV TIL EFTER RULLETEKSTERNE SPASSERE!!!… Nå, men det var lige en sidebemærkning)…

Så står der så på skærm – Ohhh… okay then 😛

Også går det jo totalt Bohemien AMOK!!! Folk står op og jubler og klapper og er ved at falde om, da det viser sig at SELVESTE Brian May kommer ind på scenen og spiller guitaren!!! HVAD SKER DER MAND?!… Og jeg er sådan: aaai det kan det skuda ikke være… Og Tom er sådan: Jo det er det sku. Det er det!!!… Så da vi får noget at spise bagefter googler vi det og han finder et billede af hvordan han ser ud nu osv… også er der sku en artikel på EB.dk hvor der står at han skulle komme og spille til åbningsdagen på musicalen i kbh … okayså… og bagefter en artikel med at han havde skåret sig i hånden på en dåse, så han lovede at komme en anden dag i stedet!!! SYYYYGT mand, så var det sku ham!! For det var sidste dag idag… (I kbh altså. Så flytter den til Herning).

Bagefter sad vi så lige lidt og lod alle lemmingerne stimle mod dørerne… – så jeg også lige kunne blive menneske igen 😉 Følte mig lidt som en der var blevet kørt over af et godstog, på den gode måde … 😛

Da vi kom ud, så ringede vi lige til Michelle og hørte hvordan det gik og det gik sæføli helt perfekt, så vi kørte lige ind på fisketorvet og fik lidt guffelse, på den cypriotiske derinde. Så kørte vi ud og hentede Friggsebassen 🙂

Så døøøøøgtig til at blive passet. De havde hygget og hun havde kun været sur/ked i 5 min, selvom hun havde været der fra 14 til 20 🙂 og hun havde puttet på maven af Michelle, som Michelle naturligvis bare havde NYDT helt vildt meget 😛

Nu har jeg bare den der ahhhhh følelse og Ihhh hvor var det VILDT!!! 😀 Det var HELT klart 900 kr værd, selvom jeg er fattig og på barsel 😉 (eller i hvertfald bare på barsel og en del fattigere end jeg plejer at være nu om dage hehe).

Og til ALLE der får muligheden!!: SE DET! Det er bare SUPER! MEGA SUPER!!!…

uhhhmmm…

– over and out –