Jeg vidste jo godt inden Frigg kom, at hun ville være en hel anden baby end Idun var. Jeg kunne bare ikke forestille mig det.

Det har jo bestemt vist sig at være sådan. Hun har et helt andet sind end sin storesøster, men de er helt fantastiske og skønne hver især på deres måde.

Nu er vi jo så noget til det med at spise. Hun har spist mad i 5 uger nu. Og hun spiser jo ALT… – og vi skal jo stadig gå meeeeeeget langsomt frem pga allergi risiko og det, men der er simpelthen ikke noget hun ikke har åbnet munden for. Man skulle ikke tro, at det ville være svært at vende sig til, men det ER det. Jeg skal vende mig til at jeg skal servere mad for hende, fordi hun vil HA det og fordi hun spiser det 🙂 og fordi hun viser sult. Det har Idun jo aldrig gjort. Og mad begyndte hun først rigtig at spise da hun var 10 mrd og slet ikke i stor stil. Det er jo først faktisk efter hun var til sundhedsplejerske sidst på skolen, hvor Idun er begyndt at spise uden brok, selvom hun stadig er selektiv.

Jeg har aldrig set en baby på Friggs størrelse, der forholdsvis lige er begyndt at spise, bare spise alt hvad man byder hende. Om det så er med klumper i og alt muligt. Hun har fået stykker af kylling som hun gnasker med sine gummer. Hun har fået stykker af pomfritter, som hun har gnasket med sine gummer. Igår fik vi risengrød og jeg tænkte: Jeg vil lige prøve om hun spise det samme som vi gjorde eller hvad… Så hun fik risengrød (uden sukker og kanel, fordi hun faktisk godt kan lide ting der ikke er søde hele tiden)… Og hun GUFFEDE det i sig!!! helt vildt. Selv med riskorn og alt muligt… :-S 🙂 Jeg fatter det bare ikke!!!… Jeg forstår ikke, at hun bare ikke er så nem med spisningen… Og samtidig, er jeg også bange for at gøre Idun ked af det, fordi jeg forundres så meget over det. For jeg har ikke lyst til at det skal være sådan: ‘Se din lillesøster spiser og det gør du jo ikke, eller det gjorde du jo ikke.’. Men det føles virkelig vildt. – Det er virkelig underligt, at hun bare åbner munden når jeg kommer med noget. Uanset hvad det er… mmm… Og sidder og vifter med armene og siger UUHMMM UHMM UHMMM 😀

Men altså – det vigtigste er jo at jeg skal huske at give hende noget mad engang imellem 🙂 Så det bliver ved med at være en dejlig ting… Ligenu får hun ca 3 måltider om dagen + babs indimellem.