Så har vi været i norge. Det var godtnok en super dejlig tur. Det var Friggs første tur og det var jo i sig selv lidt spændende. Det var os 4 og onkel Jacob der var afsted. Loulou og hendes ‘klan’ kunne ikke i år, da de jo lige er flyttet og Avi er startet i sin nye skole og alt det.

Men altså, vi tog afsted lørdag den 4. Desværre havde vi ikke fået plads i buffet restauranten på vej derop. (piv piv), så det var en helvedes tur med colorline super speed, derop. – Tag aldrig den færge uden buffetten.

Vi ankom hos Jan Søren og Siv Heidi ved 1 tiden om natten, natten til søndag. De er jo flyttet, så de bor næsten lige ved Kristiansand, så det er jo skønt. Vi tog en stille og rolig formiddag søndag, sov længe (altså Frigg og jeg var lige oppe vores timer, inden formiddagslur, men ellers) også kørte vi i Dyreparken 🙂 Jan Søren havde fået fribilletter til os, så det var jo mega skønt. Det koster jo ca spidsen af en jetjager at komme ind.

Det var en rigtig hyggelig dag i dyreparken. Jan Søren fik også lige lavet de cola automater, der var gået i stykker, på vejen, så cola niveauet hos de Norske dyrepark gæster ikke gik i stå hehe.

Sidst på dagen, var der ikke så mange gæster tilbage og vi gik igennem den nordiske vildmark. Os alle sammen undtagen husbonni var henne og se på en Elg. Husbonni var gået hen til ulvene og ved et trylleslag, kom hele ulvefllokken frem! Wauw. Så vi fik set dem alle sammen tæt på og Husbonni fik taget rigtig mange gode billeder. Han var totalt på fotosafari hele dagen. Super gode billeder.

Da vi så var kommet ned til tigerne var kl. blevet hen af 19 og parken var som sådan lukket… Men Jan Søren stod lige og ordnede en automat og så kom der en dyrepasser forbi i sådan en lille vogn med et heste hoved nogen flere stykker hest på…. :-S Vi ilede efter hende og fandt ud af at hun skulle fodre tigerne!!! Så det endte med at vi fik lov til at gå med til en fodring uden show, inden i tigerburet. nøøøøøj, der var godtnok MEGA sejt!!!! HELT VILDT mega sejt… 🙂 Tigerne var helt tæt på (altså bag tremmer) men alligevel. De er GODTNOK store tæt på sådan nogen :).

Så det var super fedt.

Vi kørte hjem til Jan Søren og Siv Heidi igen og spiste (traditionen tro) meget meget sen aftensmad hehe…

Mandag kørte husbonni med Jan Søren i cola lastbilen hele dagen. Så de fik rigtig hygget igennem. Vi andre tog en stille og rolig dag og fik købt lidt ind. Bagt kage, lavet dejlig mad osv.

Tirsdag kørte vi ud og så på området. Gravhøje, fosser, bjerge og alt muligt lækkert. Super skønt område 🙂 Idun og Frida legede rigtig super dejligt sammen i år. Ikke noget med a tbruge 2-3 dage på at se hinanden an først. Så det var jo skønt. Det lader også til at Stine og Frigg kommer til at lege godt sammen 🙂 Aldersforskellen er jo ca den samme som med Idun og Frida… 🙂

Onsdag kørte vi op af med Haugesund og Karmøy. Det er jo en rimelig lang tur, men det var fint. Og bussen kørte helt kanon. Som smør i olie 😉 hehe. Så på vej op af en laaaaaaaang stigning, sagde det pludselig CHRASH BOM!!!!!! Også larmede den helt vidlt… :-S FÅÅÅÅK tænkte jeg og fik kontrolleret at gearet og koblingen stadig virkede (heldigvis!!) også kørte vi ind til siden kort tid efter, hvor der var en fin resteplads, hvor vi også holdte sidste år…

Så var det udstødningen der var knækket to sider, ved lydpotten. ARGH… Sikke noget. Så husbonni fik ordnet den lidt med en dåse jeg fandt i en skraldespand og vi kørte videre…

Vi ankom til cement kajen lige i tide og havde fået købt ind til dejlig mad og snacks på vejen 🙂 Skønt.

…. Også blev det jo til vikingemarked, som får sin egen blog :)…