Da vi ankom til Bukkøy var Simon allerede derude. Han skulle bo hos os, da vi jo kun var os og Jacob i teltet i år. Det var helt vildt hyggeligt. Det gik nogenlunde med at stille op… Altså – med de der startvanskeligheder, der altid er første gang vi skal stille teltet på hehe… 😛 Men ellers gik det fint 🙂

Så var der (naturligvis) rejefest, hvor vi fik de praktiske ting atvide og spiste en masse rejer og lavede rejemadder til husbonni der var blevet oppe ved teltet for at fortsætte med at ordne osv.

Torsdag startede markedet. Det åbner jo kl. 9 om morgenen i hverdagene, hvor alle skolebørnene kommer, så der var gang i den. Det gik helt kanon, med at have børnevarer med og kun sætte det på bordet i ‘skoletiden’ og åbne hele butikken i alm åbningstid. Det gav os lidt mere overskud og det var hyggeligt.

Idun hyggede sig helt vildt. Fuldstændig meget. Det er længe siden jeg har set hende så glad hele tiden. Hun faldt bare ind i det og det var ligesom om at Bukkøy var hende og hun var Bukkøy. Totalt integreret. Skønt. Hun hjalp rigtig meget til i formidlingen hos vikingeklubben og var rigtig dygtig til det. Det var helt kanon. – Vi så hende stort set ikke… Men sådan er det jo altid når vi er deroppe.

Det gik rigtig fint med Frigg. Både med at være der. Hygge sig, charmere alle folk, spise færdigmad osv. Hun fik lov til at låne Lund vikingebarnestolen, der har stået i langhuset i mange år, den var kanon for hende at sidde i. Og på helt forunderlig vis passede den lige ned over vores kister, som var det meningen. Fuldstændig sindsygt hehe… 😛 Mega sejt system. 😀

Det var super super hyggeligt, at have Simon til at bo hos os og jeg inviterede ham til at være køkkenslave, når jeg jo var ene på køkkenteamet, da Loulou jo ikke var med. Det ville han gerne og han var god til at være køkkenslave 🙂

Jeg gik nogenlunde tidligt i seng hver aften, for at være klar om dagen, men sådan er det jo i øjeblikket. Det var ikke lige at det var til at sove lur og sådan, så det blev til lidt tidligere sengetid for mig. Tilgengæld så festede husbonni, Jacob, Simon og i weekenden Jan Søren også, igennem, og kom først meeeeeeeget sent i seng hehe. Tilgængeld var det kun Jacob der havde problemer om dagen. Husbonni og Simon var gode til at stå op uden noget og være på om dagen.

Det gik helt kanon, med husbonnis sølvsmedie. Det er super fedt at han kan arbejde inde i teltet. Det giver rigtig godt i formidlingen, samtidig med at han er rigtig produktiv, kan være med i kundekontakten og formidlingen der – og han bliver ikke så beskidt hehe 😛 Så det er jo en ren bonus pakke 😀 Også fylder hans værktøj+materialer kun 1 kiste nu. Han har virkelig fået lavet et super smart system. Det er helt kanon!

Jeg var rigtig spændt på, hvordan folk ville tage imod alle vores nye varer. Det nye salt, min opskiftbog, vores skønhedsprodukter, køkkenknivene og alt det… Det var rigtig godt. Det var kanon, mht formidling og det gik godt både i salg og mer-salg. 🙂 Også var det en rigtig god følelse ENDELIG (om end ikke kun på 8 sider) at have mit navn på noget trykt hvor der stod: Forfatter Zafir Bæk (YAY), selvom jeg også selv havde udgivet den og lavet layout og alt det, så solgte mit opskrifthæfte ret godt. Jeg håber på at få tid og overskud til at lave et hæfte mere, inden næste tur, for jeg har et emne i hovedet, som trænger til et hæfte… Så det er da en begyndelse på at blive forfatter… :))) Hurra…

Men vores skønhedprodukter gik også rigtig godt, bortset fra bodyscruben… og det kunne jeg faktisk godt tænke hvorfor det ikke gjorde det. Embalagen var forkert til det marked. De skal jo gå helt vildt langt for at komme derud, så en vare, der vejer 800 gram, er ikke særlig sjov at slæbe rundt på. For ellers var pris, indhold, formidlingsværdi osv rigtig god… Men det havde jeg ikke lige taget højde for og vil naturligvis lave om til næste år.

I weekenden fandt Idun på sin egen bix-aktivitet… Det var sku rigtig godt. Ihh hvor er jeg bare stolt af hende. Hun fandt på at lave strå-dukker med børn for 10 kr. Så lavede hun dukken med dem og så tjente hun faktisk 92 kr incl drikkepenge 🙂 det var sku godt klaret. og skidegodt taget i betragtning af at det var hendes EGET initiv, hendes EGEN idé og at hun faktisk er super god til at formidle og lære fra sig. Det er jo helt vildt godt. Jeg er meget stolt af hende 🙂 Så jeg tror at hun vil gøre det på andre markeder vi skal på, i løbet af sommeren.

Vejret var helt kanon markedsvejr. Det var opholdsvejr, ikke særlig varmt (andet end om eftermiddagen, når solen stod liiiige i skalden på os) og ingen vind. Så det var alt for godt vejr til at sidde indenfor, men ikke godtnok vejr til stranden osv… Så vi havde rigtig mange gæster og de var i super godt humør…

Da vi pakkede sammen om søndagen spurgte jeg Andy om Frigg måtte låne barnestolen, da der ikke rigtig er andre børn der bruger den i langhuset… Så kunne vi tage den med til næste år… Det sagde han ja til 😀 Yay. Super cool. Så gik husbonni over til ham og spurgte om han virkelig mente at han kunne låne den ud og om det ikke var lejrskolens osv, så sagde han: Nej, jeg har tænkt over det, det er jo mig der har lavet den i sin tid til mine børn og I må gerne få den!!! Nøøøøøj, hvor vildt!! Det er jo helt kanon. Ihh hvor blev vi glade 🙂 Udover stolen, fik Frigg et rigtig flot stykke uldstof, en nålebundet hue og et par nålebundne vanter. 🙂 Hvor er man bare forkælet når man er vikingebaby. Hehe…

Nedpakningen gik også godt. Bortset fra at det blev helt vildt kaos agtig, da vi skulle på båden… :-S Den kom for tidligt og det var lige før vores læs blev delt over i 2 og puha… Men vi nåede at få det hele med første båd… Hvilket var ret godt, da vi skulle køre hele vejen sydpå, om aftenen. Så vi var allerede på vej sydpå fra mac’en kl. 22… 🙂 Kanon… Idun blev godtnok lidt køresyg lige inden fjordfærgen 🙁 Så det var synd. Så fik hun en pose, desværre var der hul i, så hun kastede op lige igennem posen 🙁 ævaltså. Men det var der jo ikke noget at gøre ved. Heldigvis havde vi lige 20-30 min til at gøre sædet rent inden båden sejlede…

Resten af turen ned gik rigtig godt og vi var i seng kl. 4 om morgenen 🙂

Mandagen var meget stille og rolig og stener agtig. vi var alle sammen trætte efter turen og havde bare en stille og rolig hyggedag, inden turen gik til danmarksbåden og resten af vejen hjem. Heldigvis havde vi plads i buffetrestauranten på vejen hjem 🙂 jubiii…

Vi var helt hjemme kl 0300 og i seng kl. 0330… skønt. Dejligt at være helt hjemme, eftger en dejlig dejlig norges tur i år.