Nu er vi kommet hjem fra Frederikssund og i anledningen af barsel og alt det dersens, så endte en weekend med at blive 6 dage 🙂 Vi stillede op dagen før, så vi var der til præmieren og allerede var stillet op om fredagen. Vejret var godt og vi besluttede at det var synd at pakke ned søndag, når det nu var at Idun havde fået sommerferie og vejret var godt. Så husbonni ville bare køre på arbejde deroppe fra. Og desuden skulle han først på arbejde mandag aften. Så vi endte med at blive deroppe til onsdag, for vejrudsigten sagde regn fra torsdag 😉 – Og altså ja nu er det torsdag og det regner. Længe leve 4 forskellige vejrtjenester på nettet der gjorde at vi kom hjem med et tørt telt hehe. (altså deres enighed, gjorde at vi tog beslutningen om at blive til onsdag og ikke drøne hjem tirsdag.)

Men altså torsdag:

Det var jo sankt hans aften og præmiere på vikingespil nr 60, Arnulf Ulveblod 😉 Der var mega sankt hans bål og mega fyrværkeri og vi kom rimelig sent i seng og skulle jo så også tidligt op, fordi Idun skulle i skole fredag, fordi det var sidste skoledag… Det var faktisk ikke helt meningen at hun skulle have været med torsdag, men vi havde begge lyst til at hun skulle med, så jeg skulle alligevel have hentet hende fra skole… så det endte så med at vi bare kørte om morgenen og ikke om formiddagen. Frigg og jeg var med i skole. Idun kom så med på scenen allerede torsdag, hvor hun jo mens vi var der skulle være vikinge-statist barn. Cool. Så hun syntes selv hun er blevet rigtig ‘skuespiller’… Jeg prøvede at forklare hende lidt omkring amatør skuepsillere og statister osv… men hun havde jo været på scenen, så hun var SKUESPILLER 😀 Og de andre syntes også at det var rigtig hyggeligt at hun var med og hendes tøj er jo meget lækrere end de fleste af skuespillernes kostumer, så alt var i top 🙂

Fredag begyndte markedet så småt, men der sker aldrig det store fredag. Vi grillede lidt på dispensationsbålet, da der var lavet bålforbud fra forsikringsselskabet side… ARGH. ÆV bæv!!!… Men men men – det var der jo ikke noget at gøre ved. Det var en rigtig hyggelig aften, men det blæsede, så det indbød ikke til det helt vilde udendørs aftenhygge… Mmm…
Frigg havde en rigtig øv-dag fredag, og det viste sig HELDIGVIS at være kulminationen på 4 dages alvorligt bisse-av, så hun kvitterede med en lille bitte bisse lørdag morgen. JUBIII… Den første bisse. 🙂 9 mrd og 26 dage gammel <3

Lørdag stod vi stille og roligt op. Spiste morgenmad og åbnede bixen. Loulou og Ole kom med alle børnene og alle børnene legede overalt. Det var skønt. Frigg charmede naturligvis alle… Hun var i strålende humør, efter de dersens dage med bisse-træls…

Irene og ungerne var forbi lørdag, men det var lige omkring Friggs og min lur og der var mega travlt bagefter, så det var ikke mega meget vi fik sludret og sådan…

Lørdag blæste det også det meste af dagen, men det løjede heldigvis af til aften 🙂

Søndag kom der bare mega besøg hele dagen. Tove og Axel kom allerede fra morgenstunden og lidt senere kom også BedsteLars og BedsteVivi, Olderne og Marie. De tog Frigg med ind og se spillet og tog billeder af skuespiller Idun på scenen hehe… 😛

Søndag aften, da alle var afsted, var det helt vildt underligt. Der var bare stille. Helt stille og det var en dejlig aften. Ølsmeden kørte til Næstved, fordi han skulle hente ølankre fra Oves middelalderhalløj dernede og han kom tilbage sent på aftenen. Vi puttede børn og sad og sludrede med Ølsmeden til vi gik i seng. Det var mega hyggeligt at putte sammen i teltet, hvor der var helt stille. 🙂

Mandag morgen skulle Frigg og jeg til babysvømning, da vi havde spist morgenmad. Jeg havde besluttet at det var OK at køre fra Frederikssund til Holbæk, når det nu var sidste gang og det var jo også mega fedt, fordi vi tog undervandsbilleder osv… 🙂

Vi spiste morgenmad med Ølsmeden, der sagde at han var pakket, da mig og Frigg kom tilbage, så vi krammede farveller og vi ses senere på sommeren.

Da vi kom tilbage fra babysvømning, kørte Frigg og jeg i føtex og købte ind til frokost. Maria var kommet fra arbejde og var kommet ned for at hygge… Ølsmeden var stadig ikke kommet afsted. Vi spiste frokost sammen alle sammen. Det var mega hyggeligt. Havde købt dejligt ind til lækkert smørebrød og halløj 😀

Resten af dagen gik med hygge, stille og roligt nusse håndværk og ingen stress og ingen turister eller noget, andet end folk der kom forbi med ders rund osv og sagde: Øhhh hvorfor er I her stadig 😉 hehe.

Ølsmeden gik rundt om sit telt rigtig mange gange, mens han stiiiillle og rooooooligt puttede en ting i bilen, indimellem hehe…

Kl. blev hente børn tid for Maria og det endte så med at hun hentede ungerne og kom tilbage igen, med lidt mad til at putte på grillen 🙂 – Altså som i den dersens engangsgrill jeg havde købt i føtex. Haha… FUCK de er ringe sådan nogen. 🙂 Og altså Ølsmeden var så først liiiiige færdig med at pakke bil, da aftensmaden var klar hehe. Men han ville så ikke spise aftensmad med, da han så mente at han aldrig kom afsted og det kan der jo så være noget om 😀

Maria nåede først afsted efter 20, hvor børnene burde være puttet, men der var så også lige en skuespiller ged, der stak af og da der jo ikke er spil om mandagen, var der faktisk ikke nogen af dem der passer dem, så hun fangede den og fik den tilbage igen. :-S Godt der var os, kan man da sige!!!

Efter husbonni var kørt på arbejde og Maria var kørt med sine unger, puttede jeg Frigg og Idun og jeg lå i sengen og læste højt af Erik Menneskesøn som jeg har købt som sommerferiebog. Den er go 😛 Det var MONSTER hyggeligt 😀 Yay… Så lukkede vi ned og puttede omkring 2230…

Tirsdag morgen kom husbonni fra arbejde og puttede om dagen. Idun og jeg hyggede og stenede og syede lidt og dasede i skyggen. Maja og Sofia kom besøg over middag og vi var nede og soppe og sådan. Sofia lånte en af Iduns for små vikingekjoler og rendte rundt med den på og så rigtig sød ud sammen med Idun 😀 – Faktisk så endte det med at hun kom på scenen sammen med Idun haha… Så nu var der 2 små skuespillere 😀

Maja og jeg kørte i Føtex og købte ind til hjemmelavede engangsgrill-burgere til aftensmad og vi spiste kongelig mad 🙂 – selv på sådan en MEGA MEGA ringe engangsgrill… Hvis det ikke var fordi vi griller super sjældent, når vi er ude, kunne det være at vi skulle finde os en cup-grill en dag, for det der engangs halløj, der er virkelig DÅRLIGT… :-/ Men vi fik da mad hehe.

Husbonni kørte på arbejde og det endte med at Maja og Sofia først kom afsted kl. 23 om aftenen LOL… Og Sofia var stadig vågen!!!. Vildt. Det var en SUPER god dag og IHHH hvor vi hyggede os… 🙂 Maja havde hygget sig så meget, at hun tænker på at sy sig en kjole i vinter, så hun kan komme og være med engagn imellem, bare til sådan en dag i ny og næ… Det vil da være mega dejligt 😀 – Sofia sov til kl. tyve i 10 næste morgen, hvilket nærmest aldrig er sket før 😛

Onsdag, var jo også dagen, hvor vi skulle pakke ned, så noget af dagen gik med at feeeeeede den på tæppet uden for teltet med lidt sytøj og ellers fik jeg broderet passe-sammen mærker på telt-dugene og på safety ropesne… 😛 Helt kanon!!!

Loulou og Ole kom og hjalp med at pakke ned og vi fik pakket bussen rigtig godt. Så det var bare skønt… Dagen endte på Orient Pizza, dog uden Husbonni, der blev nødt til at køre på arbejde… Men han fik så mega lækker mad fra et eller andet lille listigt sted i nærheden af sit arbejde, så det var ikke så skidt at det ikke var godt for noget…

Vi var rigtig dejlig glade og ikke særlig trætte da vi kom hjem, andet end nromalt aftentrætte, så jeg nød at putte Idun ved siden af mig og Frigg i vuggen og lige stene lidt tv og være lidt på nettet inden sengetid… 🙂

Det var bare SUPER hyggeligt og rigtig dejligt, at man fik lidt ‘gratis’ ferie, fordi telt og grej allerede var slået op og det bare var det samme arbejde, med 3 ferie dage oveni… Det var virkelig bare alletiders 😀 Vejret var skønt og der er jo altid hyggelige mennesker deroppe… – også hjalp det også lidt at vi fik trukket en strøm rulle ind i teltet, så Idun kunne spille DS, vi kunne koge vand til Frigg mam og jeg kunne lade mobilos. hehe… Totalt mega luksus sommerhus agtig… Men alletiders, når man var på ferie og ikke sådan rigtig viking, men ferie viking…

Så helt kanone 6 dage, med hygge, marked, og feriehygge… 🙂 – og så regnvejrstorsdag idag… incl den første bisse <3 (og så er den anden faktisk ret kraftig på vej, så mon hun får den næste lørdag morgen,s å det er en bisse om ugen, i øjeblikket???.. Mmm… :-S

– over and out –