Idun har jo gået inde i 55graderNord i et par måneder 🙂 Sådan en til en med instruktør og farmand i vandet, og lære at svømme på DYBT vand og dykke og alt muligt.

Bortset fra et par gange, hvor hun gik helt i baglås og slet ikke kunne noget af det hun havde lært, så er det gået rigtig godt. Hun svømmer crawl og brystsvømning på 4,5 meter dybt vand, hun dykker ned til bunden og samler alle de ting op som hendes intruktør smider ned og hun er som en dejlig fisk i vandet 😀

Det har simpelthen været en SUPER oplevelse.

Det har givet hende selvtillid og gjort at hun virkelig KAN svømme nu. Hun har jo gået til almindelig holdsvømning i et par år, men det er ligesom et stort kaos til svømning og det er svært at koncentrere sig for pigerne og samtidig er de instruktører søde, men meget unge og uerfarne og ikke gode til at holde koncentrationen hos de ungerne. Så de har ikke som sådan lært at svømme der, men de har naturligvis lært at være i vand og være trygge ved det og springe rundt og lave noget svømmetag osv… Men hun har haft brug for det skub, der gjorde at hun kunne svømme rigtig og hun er blevet helt vildt god til det. 🙂

Det burde virkelig være noget alle forældre gjorde med deres børn, jeg er helt tryg ved hende nu og hun kan sagtens få den underskrift til at svømme uden vinger og bælte når hun er i svømmehallen med SFOen. – Det er en investering i sine børns fremtid og det har givet hende SÅ meget selvtillid på alle punkter i hendes liv. Super fantastisk…

Efter sommerperioden, så prøver vi at få lavet et familiehold, for vi vil rigtig gerne have at både Idun og Frigg fortsætter inde i 55graderNord. Men det vil bare være træls hvis det er 2 forskellige hold, når jeg starter på arbejde igen og sådan. Samtidig skal det helst også være, så både husbonni og jeg kan være med sammen med pigerne i vandet. 🙂 Men det er vi nok ved at finde en måde, hvorpå at det skal kunne lade sig gøre.

– Og det med fuck-fingeren… mmm 😉 Det er noget man lærer, når man dykker, så man kan advare sine dykkerpartnere mod hajer hehe. Dykker tegn for fucking stor haj – også skal man lige se at komme afsted 🙂 – Men det er jo VÆLDIG sjovt at snakke dykker sprog, når det nu er tilladt at bande under vandet hehe…

<!– WriteFlash('http://galleri.zafir.dk/#77′); //–>

http://galleri.zafir.dk/#77