Fra bogen ‘Det gør ondt mor’, som er fra Tom var lille, står der:

After eller blegner på tungen eller på kinderne kan udvikle sig til små hvide eller grå sår. Det ses oftest hos børn i 1-3 års alderen.
Der kan komme høj feber og det kan sprede sig ud på læberne når barnet savler. Barnet bliver irritabelt, sover dårligt og vil ikke spise.
Årsag: Et virus. Behandling: Riglieg med væske. Glycerin eller trøskesaft kan lindre. Det går over på en uge.

Det er sådan vi har haft det hele sidste uge 🙁 Vi har prøvet at slå det op på netdoktor og der var INGENting. Når jeg søger på After, så står der ‘kun’ at det er blister. Mmm… Undeligt ik? Men alle de der symptomer der er beskrevet der, det er PRÆCIS som stakkels lille Frigg havde det i sidste uge.

Hun har så lykkes at smitte alle os andre, som går rundt med brændende tunger nu. Æv, men vi har heldigvis ikke fået feber og har det kun en promille så slemt som hun havde det. Stakkels pus.

Hun er heldigvis frisk nu 🙂

Syntes bare det er mega underligt, at der ikke stod mere om det på netdoktor. Jeg var mega kæphøj, da husbonni tog en næsten 40 år gammel bog frem og sagde, aaah, tror du virkelig ikke at netdoktor er bedre opdateret end den støvede gamle sag…? Og åbenbart ikke… mmmm

– over and out –