Idag den 9/8, har vi været gift i 8 år… Det virker helt gak, fordi de 8 år, bare er gået SÅ hurtigt. Jeg ved godt at tiden går hurtigere når man hygger sig og naturligvis har vi ikke hygget os hverdag. Men vi har generalt set haft det godt.

Jeg er stadig rigtig glad for hvor jeg har placeret mit hjerte og jeg har ikke planer om at flytte på det <3

Vi har været igennem de fleste af de ting, der burde have kunnet rive os fra hinanden… – Men det har gjort os stærkere :o)

Jeg elsker min Tom. Jeg elsker vores familie vi har bygget og jeg elsker vores plet i verden.

Jeg har fået en antik filigranperle med guldbelægning i bryllupsdagsgave 😀

Jeg har fået lavet et ‘stel’ med kopper til vores vikingegrej, med vores logo og hver vores rune og forskellig dekoration på bagsiden, til ham – eller altså, det er kun ‘far’ koppen der var til ham. Så var der en til mig og en til Idun og Frigg :o)

Han har fået fri fra arbejde idag, så når han har fået en lille lur, efter han har været på arbejde, og Frigg putter lur, så skal vi hygge os sammen. – Så kan Idun og Frigg hygge med os senere. HUn var lidt sur over at jeg sagde hun skulle i SFO, for hun ville holde vores bryllupsdag med os hehe. Meeeen… – Nogen timer er VORES tid, uden småpiger ;o)

Jeg må også lige vise vores gaver 🙂

2 første billeder, det stel jeg har fået lavet. + at jeg har nålebundet en ‘kop-sok’, så der er en ting der holder det i koppen varmt, hvis det er koldt. (de skal bo i vores vikingegrej)

Det andet billede er den nye kæde jeg skal have mellem mine skålespænder, hvor midten er den perle jeg har fået idag. Den er ikke dateret, men det er en original, fra persien og den er GAMMEL. – Måske endda vikingetid 🙂 De der krystalperler, er fra vores egen kollektion 🙂 De er mega smukke. Derudover har han monteret mine bille-perler på en sølvkæde, så mit bling er blevet opgraderet
;o)

<!– WriteFlash('http://galleri.zafir.dk/#79′); //–>

http://galleri.zafir.dk/#79