Nøøøøj – det er jo det fedeste i verden 😀 Ikke alle mulige ting man skal melde sig til og deltage i og alt muligt, men det virker bare. Alle de serier og sager man har lyst til at se og det altså alt hvad der har været i serierne hehe. Så forud i forhold til Danmark.

Alle andre steder jeg har prøvet at se serier på nettet, da har det været bøvlet og besværligt og sådan. Men det her: Du skal bare skrive en mailadresse, der skal valideres, så man KAN deltage i forum og man behøver ikke 🙂 (jeg har en spam mailadresse til sådanne ting ;)) også kører det bare. Det er fucking faaaaaantastisk 😀

Så nu fik jeg lige sidste afsnit af DH fra sidste sæson, inden ny sæsonstart (og ja – jeg KUNNE bare se forud hehe. Men det er ikke det samme, som at holde jul på forkerte dage nejnej). Så jeg prøver lige at distrahere mig selv, så jeg IKKE ser et afsnit mere inden jeg absolut går i seng 🙂

Men ville bare lige dele det med jer andre:

Skriv på google:
Free tv project

HELT KANON MAAAAAAN!!!