Denneher blog er skrevet som stikord på twitter, hele dagen mens vi var på fotomarathon i lørdags.
Det var en rimelig spontan idé faktisk. Husbonnis cammy har læææænge prøvet at overtale ham til at deltage i fotomarathon (altså ikke i år, men de andre år). Men altså, så i torsdags besluttede han så at han ville afsted sammen med hans cammy og så sagde han så at han ville have mig med … Øhhh mig? Til Fotomarathon? Jeg er jo ikke sådan en der tager billeder. 🙂 Men altså det ville han gerne. Så bum bum. Hvad gør man med pigerne? 12 timer i en regnvåd blæsende kold KBH eller … øhhh. Far og Vivi kom os heldigvis til redning 🙂 Yay. Så det var også en 12-14 timers kæreste-gå-tur i kbh!! Fedt.

Dette var forhistorien, nu kommer historien:

Mine tweets, med uddybning:

Zafir Bæk
superzif Zafir Bæk
En dag på Foto Marathon. 1. Stop. Tilmelding.:
Vi meldte os til kl. 1030 på gammeltorv. Det var så i sig selv en af dagens største præstation. Få hele familien UD af døren, INDEN kl. 9 på en LØRDAG: Få afleveret pigerne, parkeret bilen og kørt til Kbh og gået fra Nørreport til gammeltorv og rent faktisk være der i ret rimelig tid 🙂 Helt kanon.
Jeg mødte mosterTil15, fra Baby.dk der også skulle være assistent for sin kæreste, hvor at de havde deltaget i 3 år. 🙂 – De skulle på 24 timers turen.

Zafir Bæk
superzif Zafir Bæk
Første emne og assistent armbånd i hus. Skattejagten igang…
27 Aug Favorite Reply Delete
»
Kl. 11 var slaget skudt igang 🙂 Vi gik ud i verdenen, for at tage det første billede. Vi havde fået de første 4 emner:

Overordnet emne var:
Vores by i Bevægelse…

1. Åben
2. Detalje
3. Smart
4. Min sommer var…

Jeg havde sagt at jeg rigtig gerne ville have at han skulle tage billeder i den der fede stil, hvor han gør det der med blænden og dit og dat, så han laver noget specielt med farverne, ligesom på Lucif og Jonas bryllupsbillede… Mmm. Så det gjorde han 😀 Kanon.

Zafir Bæk
superzif Zafir Bæk
Måske første idé. Vi prøver…
27 Aug Favorite Reply Delete
»
Zafir Bæk
superzif Zafir Bæk
Kbh i øs regn… Men god kulisse…
27 Aug Favorite Reply Delete
»
Zafir Bæk
superzif Zafir Bæk
Billede 1. Nr 3129… Låst. På vej op i runde tårn. 🙂
27 Aug Favorite Reply Delete
»

Første massive regnbyge. Pyvha!!!… Men altså, vi fandt en dør-skakt ting, som vi lige stod og var lidt tørre i. Det var godtnok et sindsygt vejr.
Det blev rigtig godt første billede og vi var i godt humør.
I Rundetårn tog vi billede nr 2. Det blev rigtig godt – hvis man kan få øje på detaljen. Hvis man ikke kan, så går det i vasken. Krydser fingre 🙂

Zafir Bæk
superzif Zafir Bæk
Billede 2 måske klar. 🙂
27 Aug Favorite Reply Delete
»
Zafir Bæk
superzif Zafir Bæk
Vi kan ikke komme tilbage… Vi har ødelagt den! o_O for en?
27 Aug Favorite Reply Delete
»

Hehe. Vi var ved emnet Smart og standsede ved en Døgnpost, hvor at P’et var fjernet. Så det hed Døgn osten… 😛 Men altså, den pillede vi så ved, trykkede på knapperne og pludselig kom vi så i en blindgyde på displayet. Ret skægt… Så jeg tænkte lige at vi nok havde ødelagt den. 5 min efter gik den i sig selv igen. – Underligt at de ikke får fixet den bug 🙂

»
Zafir Bæk
superzif Zafir Bæk
Han slår sine børn ihjel… Og lynet slår ned i Rådhus tårnet. Billede 4 in proces…
27 Aug Favorite Reply Delete

Vi står på hjørnet af de det torv der er hvor man kan se Christiansborg og kanalerne og sådan, det er lidt svært at forklare, men jeg aner jo ikke hvad noget hedder i kbh, jeg ved bare hvad det er og hvor det er 😉
Men altså – vi er igang med billede: Min sommer var. Det driller sådan lidt og vi bruger noget tid på det… Pludselig så samler skyerne sig bare på et splitsekundt og der kommer bare det største KANON OVERDREVEDE MEGA tordenbrag og lyn på én gang… FUCK FOR FANDEN I HELVEDE det var vildt (og ja – man må godt bande). Det kom fuldsætndig ud af det blå og det var så kraftigt at der var en dame overfor os der væltede!!! Så vildt mand. Jeg sprang bare ned fra trappestenen med hænderne over hovedet, fordi jeg blev så forskrækket…!!! Vildt mand. Og helt vildt facinerende…
Men vi fik altså taget vores billede, som bagefter, er det billede han er mindst tilfreds med, fordi fokus ligger et helt forkert sted i billedet :-/ Æv.
Det var rigtig svært for husbonni at slette alle andre billeder han tog og vælge DET bedste ud… Det var det med at slå ihjel 😉

»
Zafir Bæk
superzif Zafir Bæk
Det var vidst ikke Rådhus tårnet, men brand bilerne leder efter nedslaget… Frokost tid. B-)
27 Aug Favorite Reply Delete

Zafir Bæk
superzif Zafir Bæk
Anden emne kort er udleveret. 🙂 det er sjovt at være krea på en anden måde. Næste år, vil jeg selv deltage og ikke kun være assistent. B-)
27 Aug Favorite Reply Delete

Mens vi sad og spiste frokost, så drønede brandbilerne rundt, fordi drønet fra braget havde fået en helt masse alarmer til at gå af, så det bibbede, dyttede og sagde lyde fra alle byens lukkede kontorer. Umiddelbart, var der ikke ild i noget, men en masse falske alarmer 🙂

Efter vores frokost fik vi os vores 2. emne kort.
Næste 4 emner var:

5: Byens liv
6: Værdi
7: Glemt
8: Genbrug

»
Zafir Bæk
superzif Zafir Bæk
Virker det?… Der slettes. For meget lys? For lidt? Billede 5 in proces…
27 Aug Favorite Reply Delete
»
Zafir Bæk
superzif Zafir Bæk
Rådhus pladsen. Pan pibe moods som baggrunds musik. Så lige et omvandrende skellet med træ sko pumps. Han beslutter objektiver…
27 Aug Favorite Reply Delete
»
Vi var på rådhuspladsen. Der stod så et par af de der spiller panfløjte halløj musik og bølgede udover rådhuspladsen. Det var en seriøs mærkelig kulisse for det billede. Men det endte med at blive rigtig godt 😀

Zafir Bæk
superzif Zafir Bæk
Så klarede vi det. 5. Billede done… B-)
27 Aug Favorite Reply Delete
»
Zafir Bæk
superzif Zafir Bæk
Nedslag var tårnet over danske Bank ved gammel Torv. Folk blev rystet af tryk bølgen..
27 Aug Favorite Reply Delete

Zafir Bæk
superzif Zafir Bæk
Hej Tivoli. :-*
27 Aug Favorite Reply Delete
»
Efter vi var på rådhuspladsen gik vi i Tivoli (der var gratis adgang i rundetårn og tivoli og på kbh’s bymuseum.)
Her ville vi tage billedet værdier. Vi ledte og ledte. – efter værdien Kærlighed. Vi fandt den umiddelbart ikke (altså udover at der var DM i grill!!! LOL – så der var ca 2000 mennesker der grillede med weber grill’er hahah. det kan man også kalde for værdi ;)) Men altså – til sidst beslutter vi at tage et andet billede… og da vi kom hjem opdagede husbonni at den værdi vi ledte efter (kærlighed) faktisk VAR på billedet alligevel. Så det blev totalt 2 i 1 billede nice 😛

»
Zafir Bæk
superzif Zafir Bæk
Farvel Tivoli. Billede 6 i hus. Vi tager til Christians havn. 🙂
27 Aug Favorite Reply Delete
»
Vi havde lidt travlt. Vi tog toget til nørreport og metro til Christianshavn…

»
Zafir Bæk
superzif Zafir Bæk
2 billeder på 1 time. Har en god idé. Håber den virker… 😉
27 Aug Favorite Reply Delete
»
Zafir Bæk
superzif Zafir Bæk
Første billede er ved at komme i kassen… 🙂 sød mand glemt…
27 Aug Favorite Reply Delete

Vi fandt ikke præcis hende han gerne ville have taget billede af, men en der var rigtig sød og gerne ville være på billedet. Så det blev et rigtig godt billede.
Efter glemt manden, så ville han bare have et bestemt billede. Så vi kørte rundt i metroen for at finde DET billede… Og det lykkes ikke…. Så vi endte med at tage et andet biollede, som blev helt vildt godt faktisk. 🙂 – Meeeen så havde vi godt nokliiiige lidt stress på bagefter. For vi skulle tilbage og checke ind og have det sidste emnekort. VI var på amagerbro og skulle til vesterbros torv på 24 minutter… (troede vi).

Zafir Bæk
superzif Zafir Bæk
Lidt stress… 24 min til 3. Emne kort. 8 billeder i hus. Bevæger os mod Vesterbro Torv… Dagen går hurtigt. 🙂
27 Aug Favorite Reply Delete

Vi nåede det 2 minutter i 19. Altså 18:58.

»
Zafir Bæk
superzif Zafir Bæk
Vi nåede det… Fine sidste 4 emner…
27 Aug Favorite Reply Delete
»

De sidste 4 emner var:

9: Selvportræt
10: Stjerne
11: Drama
12: Lukket

9 og 10, tog vi på vesterbro. Lavede en super fed fortolkning af de to billeder, hvis jeg selv skal sige det… 🙂
Så gik vi af Istedgade mod hovedbanen, for at se om vi kunne opstøve et drama – som var næste billede…
Da vi var på hovedbanen var der et drama i 7/11… 3 betjente var ved at anholde 1 mand. Vi fik faktisk et billede af det og betjentene var med ryggen til. Desværre kunne man se ansigtet af mistænkte, så vi måtte slette billedet. :-/ Men det var et ret godt billede 🙂 – Vi er jo bare dog ikke ansatte på EB.dk eller noget…

Zafir Bæk
superzif Zafir Bæk
Live blogging på Hovedbanen… 2 billeder igen. 2,5 time til slut… Dagen går helt vildt hurtigt. Vi skal også ha mad på et tidpunkt.
27 Aug Favorite Reply Delete

På hovedbanen, sad der 2 mennesker med hver deres computer og livebloggede eller live kommenterede på folk på 2 storskærme. LOL… Det var ret sjovt 🙂 og det mindede mig ret meget om min teenagetid, hvor jeg elskede at sidde på hovedbanegården og skrive dagbog 😀

Vi fik vores drama billede på rådhuspladsen. Det er lidt ligesom med detaljebilledet. Man skal lige findet dramaet, men det er et super godt drama 😀

Vi var sultne og ville finde noget at spise… (også var vi også godtnok ved at være trætte… Vi var ude på 11. time.

Zafir Bæk
superzif Zafir Bæk
Wuhuuu… Sidde ned. Spise. Tænke over sidste billede. Mørket har skænket sig over Kbh… 🙂
27 Aug Favorite Reply Delete
»

Vi spiste på en af de der shwammabixe tæt ved rådhuspladsen. For filans i fusen vi var ved at være brugt i vores ben. Husbonnis cammy havde cykel med også, så han havde indimellem skånet benene lidt, men han skulle også videre på 24 timers turen, når vi tog hjem… :-S

Zafir Bæk
superzif Zafir Bæk
Maden er spist. Tænke Box. Av fødder. Av ben. Vi har en time tilbage. 1 billede mangler … 😛
27 Aug Favorite Reply Delete
»

Det var svært at rejse sig op efter maden. Puha… Men vi kom afsted 🙂 vi havde ikke rigtig nogen idé til det sidste billede (lukket).

»
Zafir Bæk
superzif Zafir Bæk
Hey. Tag et billede af os… Er du på facebook? Ligger du det på facebook?.. Næææ. Det er jeg ikke. Ok, gir du så en øl? B-)
27 Aug Favorite Reply Delete
»

Jeg tog et billede af Husbonni og Cammy der gik lidt foran mig. Der sad 3 hjemløse på danskebanks trappetrin og sagde: Hay tag et billede af os,… Jaaa… hej hej tag også et billede af os, så det gjorde jeg. Det var ret sjovt og jeg havde ikke lige i lommen, så jeg kunne give dem en øl, men jeg gav dem så den 2 krone, som var min ’tisse-mønt’, jeg ikke havde fået brugt, fordi jeg havde fundet gratis toiletter i løbet af dagen… hehe Og vi var alligevel så tæt på målet, så jeg ikke behøvede den mere …

Vi gik ned og hvilede os lidt i det der sted der var afleverings halløj. Der sad en del mennesker der ventede på at afleveringen skulle åbne. De var godt trætte. Vi mangede stadig det sidste billede og besluttede os at gå over mod Christiansborg og lege med en lommelygte og sådan. Det blev også et ret cool billede 😀

Zafir Bæk
superzif Zafir Bæk
Tror vi ender på nr 3781… Sidste billede i en tolv timers tur… Bliver godt at ligge ned. 😀
27 Aug Favorite Reply Delete

Så gik vi tilbage til aflevering… og foooooor filans, der var godtnok pludselig kø så. :-S Cammy fik de 4 næste emner og bevægede sig videre ud i mørket… Vi var SÅ smadret og tænkte bare: gad vide hvordan de kan holde til de næste 12 timer. Både med hjerne og fødder og det hele. WAUW…

Zafir Bæk
superzif Zafir Bæk
Færdiiiiiiiig… I kø til aflevering… :-X
27 Aug Favorite Reply Delete
»

Efter en halv time i kø (mest for husbonni, jeg fik siddet ned og hvilet mine fødder… :P)

»
Zafir Bæk
superzif Zafir Bæk
Så blev det afleveret. Der er godtnok langt til nørreport på trætte ben. Imponeret over dem der napper 12 timer mere…
27 Aug Favorite Reply Delete
»

Vi nåede til Nørreport. Tog Metroen til Lindevang, hvor bilen stod. Snakkede med en af Husbonnis kollegaer. Kørte hjem til far og vivi og overnattede der. Nøøøøøøøj det var mega godt at ligge ned!!! NAM NAM 🙂

Superzif Zafir Bæk
Tak for dette års Foto marathon. B-)
27 Aug Favorite Reply Delete

Det var bare så sjovt og spændene at være med og vi skal helt sikkert deltage til næste år igen, så skal jeg også bare have cam med, selvom jeg ikke er så dygtig til at fotografere, men bare for at være med og måske tager man et eller andet godt billede 🙂 Cammy har jo vundet hele balladen for nogen år siden, selvom han tog billederne med et lille pocket cam, så det handler ikke kun om udstyr 🙂

Og NUUUU er jeg godtnokogså træt og skal i seng om lidt – når jeg lige har linket til bag cam’et billeder, da vi ikke må offentligtgøre vores konkurrence billeder før præmierne er blevet uddelt. Vi glææææder os til at måtte vise dem 🙂
Men indtil: Bag cam’et shots…

<!– WriteFlash('http://galleri.zafir.dk/#81′); //–>

http://galleri.zafir.dk/#81

(det allersidste billede er en PERLEPLADE i en eller anden obscur guldsmed, til 12000 kr!!!!!!!!!!!! – Nok med ægte perler. men altså Alligevel. 12000 kr for en PERLEPLADE!!!!!!!!!! :-S)