Eller i hvertfald min madpakke… I morgen tidlig starter jeg på arbejde igen. Det er 430 dage, ca jeg har været på arbejde. Jeg har været inde på besøg, men jeg har ikke været på besøg derinde, siden jeg gik ned med min depression.

Jeg har været glad for at være på barsel. Jeg er ikke typen der keder mig under barsel. Slet ikke. Jeg er på en helt anden planet ligenu. Jeg har lidt præstationsangst ligenu. Jeg ved at de sidste 3 mrd har været en rokkende skude, siden Irene fik et andet arbejde. Jeg føler jeg skal komme og rydde det hele på plads igen. – Jeg er spændt på, hvad jeg kommer tilbage til. Det hele var fuldstændig i system, da jeg forlod det. mmmm…
Jeg er bange for at jeg slet ikke kan finde ud af noget. At min hjerne er på den planet der hedder barsel og en anden del af min hjerne er på planeten depression… Mmm…

Jeg har det jo godt nu, men jeg er jo ikke rigtig fyldstændig funktionsdygtig i min hjerne. Endnu. Men altså – Lægen siger, at jeg IKKE skal gå ned igen og han bare er et telefonopkald væk også finder vi ud af det, hvis det er for meget at starte fuldstændig op på én gang.

Meeeeen… Som udgangspunkt har jeg ikke lyst til at blande mit arbejde ind i min depression, selvom jeg også har skidesvært ved at lyve… Mmm.

Godtså – masser af bekymringer, men altså, som min veninde sagde: Da jeg startede for 3 mrd siden tænkte jeg bare GOSH!!! – og nuher 3 mrd efter, så kan jeg slet ikke huske hvad barsel er 😉 Såååeee…

Samtidig har jeg jo en del ferie, jeg kan strø rundt omkring, så jeg ka få en lille pause indimellem. Jeg bliver jo også nødt til at holde ferie et par dage, når Tom skal opereres, for han må ingenting, efter der.

Heldigvis er Frigg jo mega verdensmester til at gå i vuggestue. :o) Jeg er bare SÅ lykkelig for at hun går i moselinden og det er VS og ikke DP…!!! Hun har haft de førest 10-12 dage, hvor hun sov dårlig om natten, men det er jo for at bearbejde alle de oplevelser hun får i løbet af dagen, i vs… Det er heldigvis ved at rette sig nu, men jeg har godtnok været træt her i weekenden og sørget for at sove meget, så jeg er frisk mandag, når jeg starter.

Vi har også været alene hjemme og holdt tøseweekend, fordi farmand har været på tatoconvention med Andreas og Jesper og holdt mande-weekend 🙂 Så det har været dejligt, selvom jeg har savnet farmand. Mmm… Men det er også dejligt at spise kylling og være på tøsebesøg hos Irene igår aftes. Skønt.

Så… Nu kommer husbonni lige hjem og vender, inden han kører på arbejde igen. Så er det bare ligenu sove og op igen. – og en helt ny planet…

Samtidig er der jo også alle drømmende der begynder at melde sig nu, hvor jeg har fået de børn jeg vil have. Så kan jeg blive selvstændig, jeg kan satse på politik på et tidspunkt og alt det der… mmm 🙂

Men først:
Starte på arbejde.
Så være god til mit arbejde igen 🙂
Så:
Trykke på knappen og åbne netbutikken 🙂 (allersenest 1. november, så vi er i god tid med julesalget!!)
Så: Realisere nogen af alle de 11000 ideer vi har til at udvidde firmaet med 🙂
Så: Tjene nok penge i firmaet til at arbejde og firma bliver for meget – også ligge en ny plan… (være min egen direktør YAY)
også:
Byrådet (om 7-10 år).

Så det er planen for de næste år års arbejdsliv… – Derudover skal jeg jo ‘bare’ være den bedste mor jeg kan og den bedste kone/kæreste og den bedste til at tage mig af mig selv 🙂

– Over and out –